- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Incident bizar în Sectorul 6! Un bărbat a mutat o mașină parcată pe domeniul public cu motostivuitorul

19 Apr, 16:22 • Fundeanu Madalina
Un bărbat din București a încercat să mute o mașină parcată pe domeniul public cu motostivuitorul. Poliția Locală a sesizat imediat fapta.
Incident bizar în Sectorul 6! Un bărbat a mutat o mașină parcată pe domeniul public cu motostivuitorul

Poliția Locală din Sectorul 6

al Capitalei a anunțat vineri pe pagina de Facebook un incident cel puțin bizar care s-a petrecut cu o seară în urmă pe Bulevardul Timișoara. Mai exact, este vorba despre un bărbat care a mutat o mașină parcată pe domeniul public cu motostivuitorul!

Bărbatul din București care a mutat o mașină parcată pe domeniul public cu motostivuitorul

„Era trecut de ora 21:00. Am observat mișcare în întuneric şi m-am dus să verific. În fața mea, chiar pe mijlocul străzii am observat un bărbat care muta un autoturism cu un motostivuitor. Nu mi-a venit să cred!”, a declarat polițistul care a sesizat incidentul de pe străzile Bucureștiului.

Evenimentul s-a petrecut, conform postării de pe Facebook a Poliției Locale, pe Bulevardul Timişoara, într-o zonă industrială în apropiere de CET Vest. Bărbatul s-a dovedit a fi un paznic de la o societate comercială din zonă, iar Poliția a declarat că acesta consumase alcool.

Ai mai putea fi interesat și de: Se schimbă iar Codul Rutier! Președintele Klaus Iohannis a promulgat noua lege

mașină parcată mutată cu motostivuitorul
mașină parcată mutată cu motostivuitorul, foto: Facebook

„După ce l-a oprit şi l-a legitimat, poliţistul local de proximitate şi-a dat seama că era vorbea despre un paznic de la o societate comercială din apropiere.

S-a întâmplat recent, pe Bulevardul Timişoara, într-o zonă industrială în apropiere de CET Vest. Pentru că mirosea puternic a alcool, colegul nostru a solicitat prin staţie prezența unui echipaj de la Brigada Rutieră.

Bărbatul a fost testat la faţa locului, iar rezultatul a confirmat suspiciunile agentului local, 0,70 g/l alcool pur în aerul expirat. Între timp a fost chemat şi proprietarul maşinii, pentru a constata eventuale pagube.”, scrie în postarea de pe Facebook.

De asemenea, se pare că motostivuitorul folosit de bărbatul care a comis fapta nu era înscris în circulaţie, drept urmare nu putea fi condus pe drumurile publice. Paznicul s-a ales cu dosar penal și cu obligația de a plăti posibilele daune.

„Mai mult, motostivuitorul nu este înscris în circulaţie, ceea ce înseamnă că nu putea fi condus pe drumurile publice. Pentru inconștiența de care a dat dovadă, paznicul se va alege cu dosar penal şi plata unor posibile daune!”, a mai transmis Poliția Locală din Sectorul 6.

Vezi și alte știri: Cele 4 greșeli pe care le poți face atunci când închiriezi o mașină