- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Incredibil! Amendă 36.000 de euro dacă dai muzica tare pe plajă! Unde se întâmplă acest lucru

11 Jul, 22:44 • Bumbeneci Diana
Într-o țară din Europa primești 36.000 de euro amendă dacă dai muzica tare pe plajă. Ce trebuie să știe cei care merg în vacanță.
Incredibil! Amendă 36.000 de euro dacă dai muzica tare pe plajă! Unde se întâmplă acest lucru

Muzica ascultată mult prea tare în public ar putea reprezenta o problemă destul de mare pentru turiști. Din acest motiv, oficialii unei țări din Europa au decis să îi amendeze cu 36.000 de euro pe cei care dau muzica tare.

Amendă 36.000 de euro dacă dai muzica tare pe plajă

Turiștii de pe plajele din Portugalia au fost avertizați că se pot confrunta cu amenzi usturătoare, de până la 36.000 de euro, dacă aleg să dea muzica prea tare. Autoritatea Națională Maritimă a Filipinelor (AMN) a interzis boxele portabile care pot fi date tare, deranjând astfel localnicii și turiștii. Noile restricții vin exact în momentul în care sezonul turistic de vârf în destinațiile populare de plajă din Portugalia este pe cale să înceapă.

Vezi și: Anunț pentru toți românii care merg pe litoral! Revine taxa de pod de la Fetești. Când va intra în vigoare noua decizie a Ministerului Transportului

o nouă amendă pe litoral
o nouă amendă pe litoral

Conform Evening Standard, amenzile individuale pentru volumul ridicat al muzicii vor începe de la 200 EUR (172 £, 218 USD), înainte de a crește potențial la 4.000 EUR (3.440 £, 4.360 USD) pentru încălcări suplimentare. Amenda maximă care poate fi acordată unui grup este de 36.000 de euro. Volumul exact care justifică o astfel de amendă nu este deosebit de clar.

AMN a anunțat pur și simplu că „difuzoarele portabile sunt interzise pe plaje la volume care îi pot deranja pe alții” și că plângerile legate de zgomot pot fi raportate atât de către turiști, cât și de către localnici.

Ai mai putea citi și: A fost actualizată prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Urmează perioade cu furtuni și caniculă

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult