- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Incredibil! Unul dintre cele mai intinse lanțuri de magazine din România se vinde în curând!

16 Oct, 18:05 • Oprea Alina
Se vinde un gigant! Unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din România cu peste 1.600 de magazine ar putea fi vândută perioada ce urmeză!
Incredibil! Unul dintre cele mai intinse lanțuri de magazine din România se vinde în curând!

Unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine se vinde! Profi România este focusul în această perioadă, întrucât acesta ar putea fi vândut în perioada ce urmează. Mid Europa Partners, proprietarul Profi, a mandatat deja banca pentru un potențial cumpărător, conform celor comunicate de Ziarul Financiar, potrivit Bugetul.ro.

În urma acestei operațiuni de vânzare, cel ce deține această afacere ar vrea să obțină peste un miliard de euro, iar ceea ce este important de menționat este faptul că Mid Europe Partners nu se află la prima abatere de a vinde acest lanț de magazine.

Citește mai multe despre: Milioane de euro profit! Lidl, lider pe piața din România

Lanțuri magazine
Lanțuri magazine

Unul dintre cele mai extinse lanțuri de magazine, Profi, are cifre impresionante

Din punct de vedere al exaniunii sale, Profi se poate declara prin a fi unul dintre norocoși, întrucât numără, aproximativ 1.600 de magazine în peste 681 de localități. Acesta este prezent în toate județele și în municipiul București și a devenit, în naul 2019, prima rețea de magazine cu o serie de 1.000 de unități.

Umrătorii ani au fost urmați de un succes impresionant, pentru că anul 2017  a fost preluat de Mid Europa Partners, care reprezeintă principalele fonduri de investiții de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est, iar anul 2021 a marcat 1.500 de magazine

Citește mai multe despre: Cerșetoria, o ”meserie” profitabilă. Fac chiar și 600 de euro pe zi și pleacă „după muncă” într-un Mercedes