- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Investiții masive în Sectorul 3. Anunțul primarului Robert Negoiță

09 Aug, 14:49 • Stefan Simion
Vești bune pentru cetățenii din Sectorul 3. Primarul Robert Negoiță anunță investiții. Noi șantiere vor fi deschise în Capitală. 
Investiții masive în Sectorul 3. Anunțul primarului Robert Negoiță

Primăria Sectorului 3, în fruntea căreia se află Robert Negoiță, a scos la licitație un contract de 80 d emilioane de lei în SICAP. Obiectul, servicii de consultanță pe care Primăria le derulează.

Valoarea contractului poate fi suplimentată cu 50%, la nevoie, dacă se va ajunge la concluzia că sunt mai multe servicii de efectuat față de estimarea inițială.

„Obiectul contractului Servicii de consultanta de supervizare și dirigentie de santier pentru realizarea investitiilor derulate de Primaria Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti va consta în furnizarea de servicii de supervizare de înaltă calitate, atât în timpul perioadei de proiectare și execuție a lucrărilor, cât și pe parcursul perioadei de garanție a lucrărilor, în vederea urmăririi corectei utilizări a fondurilor disponibile și pentru a se asigura că Antreprenorul proiectează și execută lucrările în conformitate cu obligațiile contractuale, în special în ceea ce privește durata, cantitatea, calitatea și costul proiectarii și al lucrărilor”.

Primarul Negoiță a decis. Care sunt atribuțiile

Consultantul desemnat va trebui să monitorizeze:

„– Lucrări de reabilitare termică cladiri și blocuri de locuinte;

– Lucrări de reparații curente, reparații capitale, consolidări, modernizări clădiri (școli, licee, grădinite, creșe, administrative, birouri);

– Lucrări de construcție clădiri noi;

– Lucrări de infrastructură rutieră: străzi, alei, bulevarde, parcări, tramvai

– Lucrări de infrastructură edilitară: rețele electrice, termice, gaze, apă-canal, telecomunicații, iluminat public.

Ofertele se deschid în 11 septembrie, departajarea lor se face în funcție de preț, de metodologia aleasă în derularea contractului și de ‘gradul de adecvare al planului de lucru propus – durata, succesiunea logică și cronologică a activităților, identificarea punctelor de reper (jaloanelor) și a drumului critic – pentru realizarea activităților prin raportare la metodologia prezentată'”, a mai punctat Primăria, citată de Economedia.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult