- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jobul de ofițer bancar. Ce trebuie să faci pe acest post pentru a câștiga aproape 1.000 de euro pe lună

22 Apr, 16:33 • Bumbeneci Diana
Toate instituțiile bancare au pe lista joburilor și locul de muncă denumit ofițer bancar. Iată ce trebuie să facă acesta pentru salariul său lunar.
Jobul de ofițer bancar. Ce trebuie să faci pe acest post pentru a câștiga aproape 1.000 de euro pe lună

În România există mai multe locuri de muncă disponibile pentru funcția de ofițer bancar. Iată ce trebuie să facă un astfel de angajat pentru salariul său, anunță BestJobs, citat de Zf.

Ofiţerii bancari sunt responsabili de supravegherea operaţiunilor zilnice ale unei bănci, inclusiv serviciul cu clienţii, tranzacţii, împrumuturi şi alte servicii, precum şi de respectarea reglementărilor şi politicilor organizaţiei.

Vezi și: Inginer customer support, jobul cu un salariu de aproape 2.000 de euro pe lună. Cum poți obține aceste venituri

Ce trebuie să facă un ofițer bancar

Pentru candidaţii care vor să se angajeze în domeniul bancar dar nu au studii superioare finalizate, rolul de ofiţer bancar reprezintă o variantă foarte bună, fiind active astfel de poziţii la nivel naţional, cu o cerere mai mare în oraşele mari. Pentru acest rol se caută persoane cu bune abilităţi de relaţionare şi comunicare cu clienţii, orientate către client şi cu abilităţi de vânzare. Salariul este, în medie, de 600 – 900  euro net lunar”, afirmă Mihaela Dobre, sales manager în cadrul BestJobs.

Job ofițer bancar
Job ofițer bancar

Potrivit sursei citate, printre cele mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonus de performanţă, prime de sărbători, evenimente/petreceri de companie şi telefon mobil.

De altfel, la ora actuală, 1.529 de posturi vacante pentru poziţia de ofiţer bancar sunt disponibile pe platformaBestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie sunt multe anunţuri de angajare la nivel naţional.

Citește și: A crescut salariul unui sudor în România. Cât mai câștigă un astfel de angajat

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult