- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jobul de PEGA developer în România. Cum să câștigi 3.000 de euro net pe lună

12 Aug, 08:29 • Bumbeneci Diana
Un PEGA developer câştigă între 2.100 şi 3.000 de euro net pe lună. Ce trebuie să facă acesta pentru salariul său.
Jobul de PEGA developer în România. Cum să câștigi 3.000 de euro net pe lună

Un angajat pe poziţia de PEGA developer are un salariu care variază, în medie, între 2.100 şi 3.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Jobul de PEGA developer în România

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: Pega se ocupă de crearea, configurarea şi personalizarea soluţiilor software pe baza platformei Pega, utilizând instrumente precum Pega Designer Studio. Ei lucrează cu elementele de bază ale platformei.

PEGA developer
PEGA developer

Pega se ocupă de crearea, configurarea şi personalizarea soluţiilor software pe baza platformei Pega, utilizând instrumente precum Pega Designer Studio. Ei lucrează cu elementele de bază ale platformei, cum ar fi fluxurile de lucru, regulile de afaceri, interfeţele utilizator şi integrările cu alte sisteme. Dezvoltatorii Pega trebuie să înţeleagă nevoile afacerii şi să traducă aceste cerinţe în funcţionalităţi şi procese eficiente în aplicaţiile dezvoltate pe această platformă. Totodată, printre cerinţe se mai numără îi experienţa de lucru în JAVA şi cunoştinţele de programare orientate pe obiecte, tehnologii web şi baze de date relaţionale. Salariul variază între 2.100 şi 3.000 de euro net”, a detaliat Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Vezi și: EXCLUSIV| De la pasiune la afacere. Povestea lui Teodor, tânărul care și-a dedicat ani la rând ajutându-i pe cei din jur să se facă bine. „A devenit un stil de viață. Nu m-aș vedea să fac altceva chiar dacă ar fi câștiguri mult mai mari”

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program de lucru flexibil, tichete de masă, pensii private şi asigurări de sănătate, schimb de experienţă şi formare cu profesionişti internaţionali.

Conform sursei citate, la ora actuală, în România, sunt 499 posturi vacante pentru poziţia de PEGA developer. Acestea pot fi găsite pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în regim de muncă remote, Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Ai mai putea citi și: Ce face un controlor de calitate pentru un salariu de peste 1100 de euro. Sunt mii de posturi disponibile

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult