- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jobul din România plătit cu 1100 de euro, tichete de masă, prime şi bonusuri, și decontarea transportului. Iată cât de simplu poți obține acest loc de muncă

15 Oct, 20:55 • Bumbeneci Diana
Un referent de licitaţii câştigă între 850 şi 1.100 de euro net pe lună. Iată ce face acest angajat pentru veniturile sale.
Jobul din România plătit cu 1100 de euro, tichete de masă, prime şi bonusuri, și decontarea transportului. Iată cât de simplu poți obține acest loc de muncă

Jobul din România plătit cu 1100 de euro aduce multe alte beneficii pentru români. Un angajat pe poziţia de referent de licitaţii are un salariu care variază, în medie, între 850 şi 1.100 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Jobul din România plătit cu 1100 de euro

„Un referent licitaţii se ocupă cu urmărirea şi identificarea anunţurilor publice pe SICAP, întocmirea documentaţiei necesare licitaţiilor publice şi a răspunsurilor la solicitările de clarificare. Totodată, el este responsabil de monitorizarea licitaţiilor şi realizarea rapoartelor de analiză după finalizarea licitaţiilor.

Pentru acest rol sunt necesare studiile superioare finalizate, experienţa în ofertare/licitaţii sau vânzări, cunoştinţe bune operare calculator şi cunoştinţe de lucru în SICAP – platforma naţională de achiziţii publice. Oferta salarială pentru un referent licitaţii variază între 850 şi 1.100 euro net lunar“, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

job 2023
job 2023

Ai mai putea citi: Jobul de inginer de calcul în 2023. Cât câștigă un astfel de angajat în România și care sunt atribuțiile sale

În România, acest loc de muncă aduce și numeroase beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite. Angajatorul oferă persoanelor care ocupă acest loc de muncă anumite tichete de masă, training­uri online şi suport tehnic constant, prime şi bonusuri, decontarea transportului.

Conform datelor colectate până în acest moment, 576 de posturi vacante pentru poziţia de referent licitaţii sunt disponibile pe platformă dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov, Sibiu etc.

Vezi și: Noi orașe adăugate pe harta dezvoltatorilor de spații de retail în 2023. Ce zone din România au cucerit piața

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult