- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu și Premierul Marcel Ciolacu, în continuare în mari dispute! Jurnalistul i-a criticat engleza premierului, însă acesta a ripostat!

31 Oct, 23:41 • Oprea Alina
Premierul Marcel Ciolacu și jurnalistul Cristian Tudor Popescu nu se opresc din a-și arunca jigniri grandioase! Acesta i-a jignit engleza premierului, însă Marcel Ciolacu denotă cu jurnalistul jignește creștinii, venind, din urmă, cu adăugiri la adresa lui Cristian Tudor Popescu!
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu și Premierul Marcel Ciolacu, în continuare în mari dispute! Jurnalistul i-a criticat engleza premierului, însă acesta a ripostat!

Premierul Marcel Ciolacu și jurnalistul Cristian Tudor Popescu se află în mari controverse. Acesta spune depre jurnalist că nu are dreptul să jignească creștinii din România, comparându-i cu teroriștii. Ciolacu spune că e dreptul unui om să fie ateu, însă că nu e firesc ca românii care cred în Dumnezeu și se închină la moaște să fie comparați cu teroriștii.

„Creștinii, noi suntem iertători. Există credințe care au dus în extreme. Rar auzi de un kamikaze creștin. Atunci faci paralele care nu au nicio terabă cu credința. Eu nu am nimic împotrivă să ieși la Tv să spui că ești ateu, dar nu mă critica pe mine. Nu ieși să critici mii de pelerini. Dreptul tău e să spui că nu ai credință și vom vedea. Eu nu sunt de acord ca un om care a avut o părere să fie imediat dinamitat de presă.Ai o părere, dar dă-mi dreptul să am și eu o părere.”, a comunicat Premierul Marcel Ciolacu, conform celor furnizate de stirpesurse.ro.

Citește mai multe despre: Va fi Marcel Ciolacu noul președinte al României? Acesta a dat noi declarații despre candidatura sa la alegerile prezidențiale de anul viitor

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a jignit engleza Premierului Marcel Ciolacu!

În tipul conferinței de presă de la Tel Aviv, Premierul Marcel Ciolacu a ales să își susțină discursul în limba română, în timp ce premierul israelian a vorbit în engleză. De îndată ce a văzut, Cristian Tudor Popescu a criticat „performanța” de care a dat doadă premierul, ironizându-l.

Marcel Ciolacu și Cristian Tudor Popescu
Marcel Ciolacu și Cristian Tudor Popescu

„A fost betonat, a vorbit cu prefabricate, de beton celular autoclevalizat. Nu a retinut nimeni nimic.

Problema este in ce limba a vorbit, in romana. In ce limba a vorbit domnul Netanyahu? In engleza. Daca domnul Netanyahu gasea de cuviinta sa vorbeasca in ebraica, atunci era firesc ca domnul Ciolacu sa raspunda in romana. Dar domnul Netanyahu alege sa vorbeasca in engleza, pentru ca e prima cu un lider din UE. Eomania inseamna UE si NATO. Netanyahu s-a adresat intregii lumi.

Deci domnul Ciolacu ar fi trebuit obligatoriu sa vorbeasca engleza in momentul care Netanyahu vorbea in engleza. Nu s-a putut, mai bine ca nu s-a putut pentru ca ar fi fost o catastrofa umanitara, cu o singura persoana catastrofata, domnul Ciolacu. (…) Domnul Ciolacu a spus la incepti ‘mister prim minister’ dupa care a dat-o pe romaneasca de Buzau.”, a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu la adresa Premierului României, potrivit aktual24.ro.

„N-a retinut nimeni din tot ce a spus. A citit de pe foaie. Nu era nevoie sa se duca pana acolo, putea sa transmita un comunicat de presa. Daca tot te-ai dus, atunci trebuia sa vorbesti liber, nu sa citesti de pe o foaie, si sa incerci sa tii un discurs de suflet. Trebuia sa aiba un discurs emotional, prin care sa se adreseze israelienilor, romanilor din Israel, sa exprime niste idei emotionale. A tinut chestia asta, o dare de seama, apa sfintita, nici nu face rau, nici nu face bine, absolut inutila.”, a adăugat jurnalistul, potrivit sursei citate anterior.

Citește mai multe despre: CTP ironizează impozitarea bacşişului: „Bacşişul se dă cu hârtii. Dacă pui cardul pe fruntea lăutarului, cade, nu-l ţine scuipatul”