- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Klaus Iohannis a transmis românilor un mesaj de Crăciun: „Doar uniţi suntem mai puternici!”

24 Dec, 18:35 • Cornel Ghimeșan
În Ajunul Crăciunului, președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj românilor de pretutindeni.
Klaus Iohannis a transmis românilor un mesaj de Crăciun: „Doar uniţi suntem mai puternici!”

Președintele a vorbit de nevoia de compasiune, solidaritate și unitate. Spiritul acestor Sfinte Sărbători să ne lumineze sufletele, să ne inspire să îi ajutăm pe cei care au nevoie de sprijin şi să ne aducă împreună, a transmis, sâmbătă, preşedintele Klaus Iohannis, în mesajul de Crăciun, transmite Agerpres.

Alte articole: Mesajul lui Nicolae Ciucă pentru Crăciun: „Generozitatea, solidaritatea şi empatia sunt adânc impregnate în gena poporului român”

Mesajul lui Klaus Iohannis

„Să întâmpinăm Naşterea Domnului cu bucurie şi cu credinţă – bucuria de a-i simţi aproape pe cei dragi şi credinţa în forţa mântuitoare a compasiunii şi a solidarităţii. Spiritul acestor Sfinte Sărbători să ne lumineze sufletele, să ne inspire să îi ajutăm pe cei care au nevoie de sprijin şi să ne aducă împreună, pentru că doar uniţi suntem mai puternici. Crăciun fericit şi multă sănătate, dragi români!”, a afirmat şeful statului.

Citește și: Ce trebuie să faci în ultima zi din postul Crăciunului pentru a-ți merge bine tot anul

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult