- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Klaus Iohannis urează „La mulți ani” românilor la prima oră a dimineții

01 Dec, 09:08 • Cornel Ghimeșan
Ziua Națională a României a fost deschisă încă de la prima oră a dimineții cu postarea de pe Facebook a președintelui Klaus Iohannis.
Klaus Iohannis urează „La mulți ani” românilor la prima oră a dimineții

Încă de la ora 07:00, Preşedintele Klaus Iohannis a urat ”La mulţi ani!” României cu ocazia Zilei Naţionale, într-un mesaj postat pe Facebook.

Alte articole: Parada de 1 decembrie va fi însoțită și de ninsoare în București! Anunțul meteorologilor

„La mulţi ani, România!”, a scris preşedintele pe Facebook, postând şi un filmuleţ care are ca fundal sonor imnul naţional.

De Ziua Naţională, preşedintele Klaus Iohannis va participa la parada militară organizată la Arcul de Triumv, va decora personalităţi civile şi va participa la recepţia organizată la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis urează „La mulți ani” românilor la prima oră a dimineții

Mesajului lui Nicolae Ciucă pentru Ziua Națională a României

Nu doar Klaus Iohannis a făcut urări românilor încă de la începutul zilei. Și premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj, în care a amintit că obiectivul național actual este aderarea la Spațiul Schengen, iar că 1 decembrie este un prilej extraordinar pentru a ne aminti că avem nevoie de unitate.

Citește și: Unele primării au mărit dările locale pentru anul 2023. Impozitele pe mașini de peste 5.000 de lei vor transforma mulți șoferi în pietoni!

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult