- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Laura Codruța Kovesi s-a măritat. Ce spune fosta șefă a DNA despre soţul ei: „Este român, avem o relație destul de lungă”

19 Oct, 21:36 • Toma Anca
Laura Codruța Kovesi s-a măritat. În primăvara acestui an, au apărut informații că fosta șefă a DNA s-ar fi căsătorit, „în urmă cu câteva luni bune”, cu fostul ofițer ce-i fusese detașat de la SPP cât timp a condus instituția anticorupție din România.
Laura Codruța Kovesi s-a măritat. Ce spune fosta șefă a DNA despre soţul ei: Este român, avem o relație destul de lungă

Laura Codruța Kovesi s-a măritat. Ei bine, la aproximativ jumătate de an, fosta șefă a DNA rupe tăcerea şi face mărturisiri rare despre viaţa ei personală. În ceea ce priveşte intimitatea ei, Kovesi a preferat dintotdeauna discreţia şi a reuşit să îşi ţină viaţa privată departe de lumina reflectoarelor.

Citeşte şi: Parchetul European intervine în evaziunea fiscală din țară! Se leagă parteneriatul cu ANAF

Laura Codruța Kovesi s-a măritat

Potrivit celor mai recente declaraţii, Laura Codruța Kovesi este căsătorită de ani buni cu un cetăţean român. A mărturisit că se iubesc de ceva vreme, doar că a preferat să nu se afişeze împreună din mai multe motive. Fosta şefă DNA a mai spus că multe dintre informaţiile apărute în presă nu sunt reale, una fiind legată de partenerul ei, că ar fi fost ofiţer SPP.

M-am căsătorit acum câțiva ani. Imediat după ce am preluat mandatul la Luxemburg. Este român, prietenul meu pe care l-am avut în România, a lucrat în privat, a fost o relație discretă, este un om extraordinar. Câteodată mă amuz că citesc în presă că sunt măritată cu fostul ofițer SPP. Nu este adevărat, ne amuzăm împreună pe subiectul ăsta. A fost o chestiune personală, a fost o relație destul de lungă și asta e.

N-am fost niciodată singură. Tot timpul am avut prieteni, familia lângă mine. Legea îmi oferă această posibilitate și soțul meu este un om extraordinar și foarte înțelegător”, a declarat Laura Codruța Kovesi, potrivit Spotmedia.ro.

Kovesi: „Iohannis mi-a cerut, în 2018, demisia de la șefia DNA”

Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European, a dezvăluit că a refuzat să demisioneze de la șefia DNA, în vara anului 2018, atunci când președintele Klaus Iohannis i-a cerut acest lucru, înainte de a semna decretul de revocare din funcție: „Da, este un lucru pe care nu l-am făcut public. A fost o discuție între noi. N-am considerat că trebuie să fac public acest lucru. Mi-a cerut demisia. Am refuzat”.

Kovesi a explicat că a refuzat să demisioneze fiindcă nu avea niciun motiv să o facă. De asemenea, fosta șefă a DNA a mărturisit că se aștepta să primească un „mulțumesc” la sfârșitul mandatului pentru ceea ce a făcut în anii de activitate.

Rolul meu nu este să ajut președinții să treacă peste momente delicate când trebuie să explice propriile lor decizii. Nu avem niciun motiv să demisionez. Rolul meu nu este să ajut președinții să treacă peste momente delicate când trebuie să explice propriile lor decizii. Nu mă consideram vinovată cu nimic. Așteptam să ….la finalul mandatului, dacă am fost revocată, cineva măcar să mulțumească pentru ce am făcut, nu să-mi ceară demisia”, a explicat Kovesi în cadrul unui interviu.