- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lidl, anunț de ultim moment pentru clienții săi! Un produs a fost retras de la raft! 

03 Apr, 22:39 • Fundeanu Madalina
Este alertă alimentară! Lidl retrage de la raft un produs adesea cumpărat de români.
Lidl, anunț de ultim moment pentru clienții săi! Un produs a fost retras de la raft! 

Este alertă alimentară! Lidl retrage de la comercializare un nou lot din produsul „Nuggets cu pui”, întrucât este contaminat cu bacteria salmonella. Produsul poate fi retrurnat în magazine, conform News.ro.

Lidl retrage de la raft un produs contaminat cu Salmonella

„Producătorul GEKA recheamă preventiv produsul „Culinea Nuggets cu pui 500 g” cu termenul de valabilitate 06.02.2025, din lotul cu numărul ED06.02.2024 049502204849, cu suspiciune de prezenţă Salmonella”, este anunţul postat pe site-ul ANSVSA, informează sursa citată.

Potrivit documentului citat, în cazul lotului vizat, nu se poate exclude prezenţa bacteriei salmonella în produs.

„Salmonella poate declanşa boli gastrointestinale severe. La anumite grupuri de persoane (tineri, bătrâni, gravide, imunodeprimate) poate provoca simptome grave. Prin urmare, clienţii nu trebuie să consume sub nicio formă produsul care face obiectul acestei rechemări. Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, producătorul GEKA şi Lidl România au reacţionat fără întârziere şi au retras acest produs de la vânzare”, se mai arată în documentul citat.

Clienții trebuie să știe că produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită chiar şi fără prezentarea bonului fiscal.

În data de 15 martie, Lidl rechema un alt lot din acelaşi produs, din cauza aceleiaşi probleme.

Ai mai putea fi interesat și de: Marcel Ciolacu nu este de acord cu o nouă scădere a pragului la microîntreprinderi: „Voi avea o discuţie cu cei de la Comisia Europeană și vom negocia”

Lidl
Lidl

Ce conțin cârnații sticks Pikok de la Lidl

Iată ce conțin, de fapt, cârnații sticks Pikok de la Lidl. Cu toate că produsul este adorat de multe persoane, acesta are și multe calorii. Mai exact, este vorba despre un conținut de 490 kcal la 100 de grame, conform informațiilor regăsite pe eticheta produsului.

Mezelurile se numără printre cele mai consumate produse de către români. Deși nu sunt recomandate pentru consumul zilnic, acestea se vând rapid de pe rafturile supermarketurilor.

100 g de cârnați sticks conțin 41 g de grăsimi, dintre care 16 g saturate, 5 g carbohidrați, din care 1 g zaharuri, 25 g proteine, precum și 3.100 mg de sodiu.

Vezi mai multe știri: Produsul alimentar de la Lidl care costă doar 4 lei. N-ar trebui să lipsească de pe masa celor are țin Postul Paștelui