- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Produsul alimentar de la Lidl care costă doar 4 lei. N-ar trebui să lipsească de pe masa celor are țin Postul Paștelui

03 Apr, 22:04 • Stefan Simion
Lidl comercializează, zilele acestea, o varietate de produse alimentare la prețuri derizorii. Astfel, poți cumpăra alimente de bază cu prețuri începând de la doar 2 lei.
Produsul alimentar de la Lidl care costă doar 4 lei. N-ar trebui să lipsească de pe masa celor are țin Postul Paștelui

Lidl are această valabilă doar până duminică, 7 aprilie. Concret, în perioada 1-7 aprilie, creștinii care țin Postul Învierii Domnului pot profita de oferta la humus, care, până duminică, costă doar 4,49 lei. Desigur, această ofertă este valabilă și pentru cei care nu țin post, dar adoră acest aliment care, știm bine, este nu doar delicios, dar și plin de principii nutritive.

Produsul alimentar de la Lidl care costă doar 4 le

Astfel, humusul clasic de la Chef Select poate fi cumpărat cu 4,49 de lei în loc de 5,99 lei, cât costă în mod obișnuit. Baby spanacul, un alt produs cu care românii se pot răsfăța pe tot parcursul primăverii, poate fi achiziționat doar în această săptămână cu o reducere de 28%, adică cu 3,49 lei (caserola de 100 g) în loc de 4,89 lei. Mușchiul țigănesc și pastrama țărănească costă 3,69 de lei 100 g în loc de 5,29 lei.

Pentru zilele cu dezlegare la pește, Lidl recomandă fileul de hering în sos tomat la doar 3,99 lei în loc de 5,39 lei. Salamul de biscuiți de 150 g costă acum 1,99 lei în loc de 2,60 lei. Castravetele Fabio costă doar 2,49 de lei bucata, 100 g fleică de porc costă doar 2,19 lei, iar făina albă doar 1,59 lei.

Pentru mai multe reduceri, catalogul Lidl poate fi consultat aici.

Citeste si Ce conțin, de fapt, cârnații sticks Pikok de la Lidl. Multă lume consumă acest produs

De unde provin, de fapt, produsele „Cămara noastră” de la Lidl

Produsele din gama „Cămara noastră” sunt printre cele mai apreciate în magazinele Lidl din România. Brandul oferă produse românești.

Gama „Cămara noastră” cuprinde o varietate de produse românești autentice, printre care se numără aperitive tradiționale precum mușchiulețul de porc afumat, ciolanul presat, parizerul țărănesc cu piept de pui și salamul cu înveliș de ceapă și usturoi. De asemenea, sunt incluse și brânzeturi cum ar fi cașul afumat, brânza din lapte de capră, brânza Horezu din lapte de oaie, cașcavalul împletit și afumat, precum și conservele de varză și fasole cu cârnați, ciorba de fasole și fasole cu cârnați.

Citeste si De unde provin, de fapt, roșiile și castraveții de la Lidl. Românii vor rămâne surprinși

Trei dintre cei mai importanți producători locali care furnizează produse din gama „Cămara noastră” sunt:

  1. Deltaica Seafood care oferă produse pescărești bazate pe rețete tradiționale, utilizând resurse din Delta Dunării și Marea Neagră. Produsele lor, fie că sunt pește afumat, marinat, congelat sau salată de icre, sunt fabricate exclusiv din ingrediente naturale, fără aditivi (E-uri);
  2. Fabrica Transilvania Lactate este responsabilă pentru producția delicioaselor produse lactate din gama;
  3. Mezelurile comercializate sub acest brand sunt fabricate la Fabrica de Mezeluri Goodies.
Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult