- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lidl oferă câte 300 de lei românilor și un alt premiu de 5.000 de euro. Condițiile pentru a primi banii

18 Oct, 08:20 • Bumbeneci Diana
LIDL dă câte 300 de lei clienților! Se oferă chiar și un premiu de 5.000 de euro. 
Lidl oferă câte 300 de lei românilor și un alt premiu de 5.000 de euro. Condițiile pentru a primi banii

LIDL a reușit să obțină profituri uriașe prin prisma ofertelor pe care le prezintă săptămânal pentru români, iar acum oferă noi premii în bani. Una dintre campaniile care rulează în prezent se bucură de mare succes și aduce șansa de a câștiga 5.000 de euro.

Lidl oferă bani românilor

Este vorba despre concursul lansat de brand-ul Cămara Noastră, care se bazează pe produse românești, aduse de la producători locali și care sunt foarte apreciate.

Vezi și: Guvernul ieftinește alimentele înainte de sărbători. S-a decis oficial că plafonarea adaosului comercial va fi prelungită cu 3 luni

Fel de fel de bunătăți românești vei găsi la #Lidl, dar și un concurs la care poți câștiga 5.000 €, plus alte premii irezistibile. 🎁
Savurează bunătățile #CamaraNoastra și înscrie-te în concurs”, este anunțul LIDL de pe rețlele de socializare.

Lidl
Lidl

Ce premii puteți câștiga dacă achiziționați un produs „Cămara Noastră”

În acest sens, clienții retailerului trebuie să cumpere produse în valoare de 70 de lei de la orice magazin LIDL și măcar un articol să fie Cămara Noastră. Automat clienții intră în cursă pentru unul dintre premii:

  • 10 VOUCHERE de 300 DE LEI
  • MARELE PREMIU: 5000 DE EURO

Campania este valabilă doar până la 22 octombrie, așadar cei interesați trebuie să se grăbească dacă vor să se înscrie în concurs și să aibă șansa de a primi acest cadou de la Lild.

„Cămara Noastră e mereu plină de legende, povești și cele mai grozave gusturi din bucătăria românească. Împreună cu fermieri și producători din întreaga Românie păstrăm rețetele originale și le ducem mai departe. E zestrea noastră și o păstrăm din generație în generație, împreună”., spun cei de la acest brand.

Vezi și: Ce se va întâmpla cu taxele românilor și cu scumpirile alimentelor. Marcel Ciolacu: „Ne-am îndatorat 200 de miliarde de lei într-un an și câteva luni”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult