- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

„Litoralul pentru toți” începe de mâine! Lista hotelurilor înscrise în program, care oferă prețuri mai mici pentru cazare

02 May, 19:27 • Lupu Alexandra
Se dă startul programului „Litoralul pentru toți”! Iată care sunt hotelurile la care românii pot beneficia de prețuri mai mici de cazare.
„Litoralul pentru toți” începe de mâine! Lista hotelurilor înscrise în program, care oferă prețuri mai mici pentru cazare

Vești bune pentru turiști! Începând cu data de 3 mai, românii pot beneficia de prețuri mai mici pentru cazare, în cadrul programului „Litoralul pentru toți”, informează ziare.com.

Hotelurile înscrise în programul „Litoralul pentru toți”

„Litoralul pentru toți” este destinat turiștilor care vor să petreacă un sejur la mare în extrasezon, atunci când tariful de cazare este redus semnificativ, în mod special pentru vacanțele planificate pe 6 nopți. Ediția programului din 2023 se desfășoară în două etape: 3 mai – 20 iunie și 1 septembrie – 15 octombrie.

În programul „Litoralul pentru toți” s-au înscris deja hotelurile de 2,3 și 4 stele, din toate stațiunile din România. Ultimele informații arată că turiștii pot achita sejurul la mare inclusiv cu ajutorul voucherelor de vacanță.

Hotel Modern, Hotel Central sau Hotel Voila din Mamaia sunt câteva dintre unitățile de cazare care s-au înscris în ediția din acest an. Totodată, lista continuă cu Hotel Vis, Hotel Cupidon sau Hotel Minerva din Eforie Nord, iar în cele din urmă, Hotel Dana din Venus sau Hotel Corsa din Mangalia.

Vezi și: Litoralul secolului 21! Sute de plaje din România nu au toalete. Cine este de vină?

Mii de turiști pot beneficia de reduceri semnificative pentru un sejur la mare începând cu data de mâine, până la încheierea primei ediții din 2023. Bineînțeles, ofertele variază în funcție de stațiunea în care se află hotelul, dar mai mult decât atât, de numărul de stele deținute de unitatea de cazare.

Litoral
Litoral

Pentru o noapte de cazare, la Hotelul Q din Neptun-Olimp, românii trebuie să scoată din buzunare 151 lei, pentru o cameră dublă. În oferta menționată, masa nu este inclusă. În același timp, tariful ajunge la 550 lei pentru o noapte de cazare la Hotelul Modern din Mamaia, pentru o cameră dublă, cu mic dejun inclus.

Vestea este una bună pentru românii care vor să prelungească mini-vacanța de 1 Mai. În zilele trecute, litoralul românesc a obținut un număr record de turiști, mai exact, peste 100.000. Românii s-au distrat la cunoscutul festival „Beach, Please”. Evenimentul este cel care a reușit să atragă un număr mare de participanți, respectiv 80.000. În total, pe litoralul românesc, peste 400 de evenimente au fost organizate cu ocazia vacanței de 1 Mai, de la cele culinare și sportive și până la cele muzicale de renume internațional.

Citește și despre: Destinația preferată de români pentru minivacanța de 1 Mai. Numărul record de turiști înregistrat pe litoralul românesc. Cum s-au distrat turiștii în weekend-ul prelungit