- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

LIVE. Sebastian Burduja, declarațiile momentului! „Am prezentat o viziune pentru București, dar întotdeauna o să respect deciziile partidului”

18 Mar, 20:23 • Fundeanu Madalina
Sebastian Burduja oferă noi informații despre cele mai importante subiecte ale momentului. Acesta a discutat despre alegerea candidaților pentru PMB și primăriile de sector.
LIVE. Sebastian Burduja, declarațiile momentului! „Am prezentat o viziune pentru București, dar întotdeauna o să respect deciziile partidului”

Sebastian Burduja vine cu noi informații despre cele mai importante subiecte ale momentului. Acesta a discutat, la Antena 3 CNN, despre candidatura pentru Primăria Capitalei.

Sebastian Burduja, cele mai noi declarații despre alegerea candidatului la PMB

Burduja: „Eu am fost și la ultima ședință de coaliție privind sectorul energetic. Pe segmentul de discuții politice nu am participat. Nu pot decât să sper că din 10 iunie, Nicușor Dan se va întoarce la catedra de matematică. Bucureștiul are nevoie de o schimbare. Orice zi care trece înseamnă o zi câștigată pentru Nicușor Dan. Trebuie să discutăm despre o reformă a Bucureștiului. Eu mi-am făcut treaba, mi-am arătat competențele. ”

Despre candidatura sa la Primăria Sectorului 1, Burduja a spus că „nu s-a pus această problemă”.

„Decizia de a avea candidați comuni este una corectă. Eu mi-am arătat disponibilitatea să candidez, mi-am prezentat o viziune pentru București, dar întotdeauna o să respect deciziile partidului.”

Sebastian Burduja

Sebastian BurdujaÎn ceea ce privește înlăturarea lui Clotilde Armand din funcție, ministrul spune:

„Dorinţa mea pentru Sectorul 1 cu siguranţă este să plece doamna Clotilde Armand acasă, cât mai repede, pentru că a făcut praf sectorul 1. Mâine vor avea loc o serie de întâlniri și vom stabili împreună demersul. Orice candidat comun va avea toate șansele să o bată pe Clotilde Armand pentru sectorul 1.”

Întrebat ce se întâmplă dacă va pierde Capitala, acesta spune că sunt destui bucureșteni care nu-l mai vor pe Nicușor Dan.

„Nu cred că avem scenariul de a eșua”. 

Vezi și alte știri: „Planul pentru București” al lui Burduja. Mișcare politică importantă în plin an electoral: liberalul a mai lansat o carte!