- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Localitatea din România în care poți cumpăra o casă la un preț de nimic. Ai nevoie doar de 2.500 de euro. Nu este o glumă!

30 Jul, 17:23 • Lupu Alexandra
Orașul din România unde o casă costă doar 2.500 de euro. Nu este o glumă!
Localitatea din România în care poți cumpăra o casă la un preț de nimic. Ai nevoie doar de 2.500 de euro. Nu este o glumă!

Puțini români își permit în momentele de față să-și cumpere o casă. Prețurile au crescut considerabil, iar oamenii nici măcar nu-și mai permit să se gândească la achiziționarea unei locuințe, informează cancan.ro. Cu toate acestea, se pare că există un loc în România în care o casă costă doar 2.500 de euro.

Locul în care o casă costă doar 2.500 de euro

Puțini români își permit în aceste momente să-și cumpere o locuință, având în vedere că prețurile au explodat. Costurile în domeniul imobilelor au crescut considerabil de-a lungul ultimilor ani.

Cererea a fost una destul de mare, iar dezvoltatorii și proprietarii au profitat din plin. Acesta nu a fost singurul motiv pentru care prețurile unui imobil s-au majorat. Chiar și așa, există mai multe localități în România în care proprietarii pun la bătaie case vechi la sume mici.

Te-ar putea interesa și: Blocaj pe piața imobiliară din România? „Am un apartament de 3 camere la vânzare de vreo 9 luni, am tot scăzut prețul”

Acest lucru se întâmplă în mod special în zonele rurale, aflate la mare depărtare de orașe. Proprietarii conștientizează că nu există multă lume interesată să se mute la țară, tocmai de aceea, pun la vânzare locuințe la prețuri de nimic. Se pare că există un oraș în România în care o casă costă doar 2.500 de euro.

Un bărbat a scos la vânzare o casă la doar 2.500 de euro. Locuința este situată în Suceava. Casa are 80 – 90 ani și este făcută din lemn vechi. Proprietarul vrea să scape cât mai repede de ea, din acest motiv, s-a gândit să le ofere românilor care au nevoie de lemne un preț decent. Astfel, locuința este pusă la vânzare, însă nu și terenul. Până acum, oamenii nu s-au înghesuit prea mult s-o cumpere.

„Vând casa veche 80-90 de ani! Se vinde doar casa (pentru lemn) fără teren!!”, se arată în anunțul proprietarului.

Casa din Suceava
Casa din Suceava

Cazul nu este unul izolat. Românii au rămas șocați să vadă că o garsonieră costă 5.000 de euro în orașul Oțelu Roșu, județul Caraș-Severin. Locuința are 25 de metri pătrați și se află într-un bloc construit în anul 1977.

Chiar și așa, proprietarul a mobilat-o complet și a pus-o la vânzare. Prețul era negociabil. Astfel, cine s-a grăbit să o cumpere, a găsit-o la un preț mai mult decât decent.

Vând garsonieră la cheie cu o cameră/bucătărie și baie în Oțelu Roșu, strada Tineretului, Bl2, cu contract și acte. Mai multe detalii în privat… preț în euro negociabil”, era anunțul publicat de către proprietar.

Citește și despre următorul subiect: Circ pe bani publici. Cum a reușit Primăria Brașov să vândă cu 723 de lei un apartament pe care îl avea în patrimoniu