- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Locul de muncă din Capitală plătit cu 1.200 de euro net pe lună. Nu ai nevoie de studii sau de diplomă de BAC

24 Jul, 11:30 • Cornel Ghimeșan
Un angajat pe poziţia de dispecer în servicii de securitate are un salariu care variază, în medie, între 900 si 1.200 de euro net pe lună. În acest moment, o firmă de pază caută dispecer pentru un complex rezidențial din Sectorul 6 al Capitalei.
Locul de muncă din Capitală plătit cu 1.200 de euro net pe lună. Nu ai nevoie de studii sau de diplomă de BAC

Locul de muncă din Capitală plătit cu 1.200 de euro net pe lună. Ocupaţia de dispecer de securitate este practicată în cadrul societăţilor specializate de pază, protecţie şi securitate. Este persoana care urmăreşte permanent informaţiile primite de la sistemele electronice de securitate, le analizează şi raportează în funcţie de tipul evenimentului, de protocolul încheiat cu beneficiarul şi funcţie de prevederile legale în domeniu.

Citeşte şi: 5.000 lei net: salariul minim pe care îl cer tinerii din IT&C în 2023 pentru joburile entry-level

Locul de muncă din Capitală plătit cu 1.200 de euro net pe lună, care sunt cerinţele

Candidaţii pentru poziţie trebuie să aibă peste 18 ani şi să nu deţină antecedente penale. Pot aplica pentru post doar femeile cu vârsta sub 45 de ani, care stăpânesc limba engleză la nivel conversațional și au cunoștințe de operare PC. Anunțul care circulă de la începutul lunii iulie a stârnit și supărări. „Doamnele sub 45 de ani nu prea cunosc meseria de dispecer, mă tem că voi căutați altceva de fapt… în plus, anunțul este discriminator!”, comentează un internaut la anunțul postat pe Facebook, citat de Fanatik.

Aceeași firmă de pază mai recrutează pentru postul de dispecer la alte trei obiective din portofoliu. Spre deosebire însă de jobul din Sectorul 6, pentru aceste două oferte de muncă nu se cer doar femei și nu există limită de vârstă. Două dintre oferte prevăd salarizare în funcție de experiență, una oferind și bonuri de masă, în vreme ce doar oferta pentru o clădire de birouri din zona Pipera precizează salariul, care este de 3.000 de lei net.

Citeşte şi: Vin banii mai devreme! Românii află când vor primi pensiile în august 2023 și cine primește 250 de lei în plus

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt tichete de masă, decontare transport, training de specializare zile libere suplimentare şi asigurare medicală la clinica privată.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult