- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Locul de muncă remote care a cucerit toți românii. Cât de simplu poți obține 1000 de euro net, program flexibil și bonusuri de performanță

14 Oct, 16:29 • Bumbeneci Diana
Un affiliate marketing specialist câştigă între 850 şi 1.000 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale lunare, chiar dacă lucrează remote.
Locul de muncă remote care a cucerit toți românii. Cât de simplu poți obține 1000 de euro net, program flexibil și bonusuri de performanță

Sunt tot mai multe locuri de muncă remote care te conving să lucrezi din confortul casei tale.  De exemplu, un angajat pe poziţia de affiliate marketing specialist are un salariu care variază, în medie, între 850 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Jobul remote cu multe beneficii

„Succesul în marketingul afiliat necesită o înţelegere profundă a publicului ţintă, o promovare autentică şi o gestionare eficientă a relaţiilor cu partenerii. Specialiştii în affiliate marketing sunt cei care asigură dezvoltarea şi gestionarea programelor de marketing afiliat în cadrul unei companii.

Acesta identifică potenţiali afiliaţi şi stabileşte parteneriate pentru a promova produsele sau serviciile companiei. Specialistul creează materiale de promovare, cum ar fi bannere, link-uri de urmărire şi conţinut relevant, pentru a ajuta afiliaţii să-şi desfăşoare activităţile de marketing. Salariul pentru rolul de specialist în marketing afiliat este între 850 şi 1.000 de euro net lunar”, detaliază Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Job remote
Job remote

Te mai poate interesa și: Jobul de specialist în irigaţii. Cum să câștigi mii de euro în 2023

Potrivit BestJobs, acest loc de muncă are și beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri de performanţă, program flexibil cu posibilitatea de a lucra remote, cursuri şi traininguri, abonament clinici medicale private.

În prezent, 420 de posturi vacante pentru poziţia de T&A specialist sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, în regim de muncă remote şi Cluj.

Mai poți citi și: T&A specialist 2023. Ce este acest job și cum poți câștiga 1200 de euro net pe lună

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult