- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jobul de specialist în irigaţii. Cum să câștigi mii de euro în 2023

25 Sep, 22:38 • Bumbeneci Diana
Un specialist în irigaţii câştigă între 1.000 şi 1.300 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Jobul de specialist în irigaţii. Cum să câștigi mii de euro în 2023

Un specialist în irigaţii câştigă între 1.000 şi 1.300 de euro net pe lună. Specialiștii BestJobs anunță ce trebuie să facă un astfel de angajat pentru veniturile sale lunare.

Cum să câștigi mii de euro în 2023

Un angajat pe poziţia de specialist în irigaţii are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.300 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Ai mai putea citi: Jobul de inginer de calcul în 2023. Cât câștigă un astfel de angajat în România și care sunt atribuțiile sale

job specialist irigații
job specialist irigații

Un specialist în irigaţii este un expert în proiectarea, instalarea, gestionarea şi întreţinerea sistemelor de irigaţii, utilizate pentru a furniza apă plantelor în mod eficient şi controlat. Activităţile sale includ planificarea sistemelor de irigaţii, selectarea echipamentelor şi tehnologiilor adecvate, efectuarea instalaţiilor şi a reparaţiilor necesare, precum şi monitorizarea şi gestionarea programelor de irigare, activitatea de zi cu zi de multe ori implicând deplasări pe teren şi muncă fizică.

Un specialist în irigaţii este esenţial în conservarea resurselor de apă şi în promovarea unei agriculturi durabile. Oferta salarială variază între 1.000 şi 1.300 euro net lunar“, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Acest loc de muncă are și o serie de beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice. Este vorba despre bonus de performanţă, maşină de serviciu şi traininguri specifice.

Conform sursei citate, în prezent, 92 posturi vacante pentru poziţia de specialist în irigaţii sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Slobozia, Arad, Timişoara etc.

Vezi și: EXCLUSIV| De la pasiune la afacere. Povestea lui Teodor, tânărul care și-a dedicat ani la rând ajutându-i pe cei din jur să se facă bine. „A devenit un stil de viață. Nu m-aș vedea să fac altceva chiar dacă ar fi câștiguri mult mai mari”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult