- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Locul din România în care te poți muta cu 6.000 de euro. Orașul de poveste îți schimbă viața

28 Mar, 10:43 • Bumbeneci Diana
Într-un oraș din România te poți muta cu doar 6.000 de euro. Locul de poveste îți schimbă viața.
Locul din România în care te poți muta cu 6.000 de euro. Orașul de poveste îți schimbă viața

În inima României se ascunde un colț de rai, unde prețurile accesibile ale locuințelor deschid porțile spre o viață într-un cadru natural deosebit. Beiuș, situat la numai 62 de kilometri de Oradea, emană farmec și liniște și este privit ca una dintre cele mai pitorești destinații din țară. Cu o sumă modestă de nici 6.000 de euro – echivalentul unei mașini second-hand – poți face pasul către o existență plină de frumusețe și echilibru.

Orașul în care te poți muta cu 6000 de euro

Pentru cei care aspiră să scape de aglomerația urbană și să își găsească un refugiu la țară sau într-un oraș mai liniștit, Beiuș se dovedește a fi opțiunea ideală. Orașul, înrădăcinat în istoria județului Bihor, este așezat în poalele munților Apuseni – un punct de plecare către o mulțime de atracții turistice, printre care Stâna de Vale, Peștera Urșilor, Vârtop – Arieșeni și Palatul Castric Padiș.

Vezi și: Inedit! Așa arată casa vândută la 1 euro. Motivul pentru care încă nu a fost cumpărată, deși are etaj

Bloc
Bloc

Conform listărilor de pe platformele de vânzări online, o garsonieră în Beiuș este disponibilă pentru achiziție la aproximativ 5.838 de euro. Cu o suprafață totală de 33 de metri pătrați, această locuință se găsește într-un bloc construit în 2000 și ocupă etajul 4. De asemenea, vânzătorul menționează că garsoniera este complet mobilată și utilată, iar prețul este deschis negocierii.

Pentru cei care își doresc să înceapă o nouă viață într-un mediu mai liniștit, Beiuș oferă oportunități de muncă variate. De la poziții de vânzări, ingineri, și până la operatori de pariuri sportive și contabili, există diverse locuri de muncă disponibile atât remote, cât și la sediile locale, fără a fi necesară o vastă experiență profesională.

Beiuș este unul dintre cele mai vechi orașe din județul Bihor, situat în pitoreasca depresiune a Crișului Negru, la doar 62 de kilometri de Oradea. Printre atracțiile sale turistice se numără cele două piscine publice și ștrandul termal, zona Văii Nimăiești, centrul orașului, Muzeul Municipal de Istorie și Etnografie, Monumentul Martirilor Ioan Ciordaș și Nicolae Bolcaș, Biserica Ortodoxă și bustul lui Avram Iancu.

Vezi și: Peste 1 milion de pensionari vor pierde bani după marea recalculare din septembrie! Anunțul CNPP

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult