- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Locuri de muncă scoase la concurs în România, cu salariu de 20.000 de lei. Care sunt condițiile de angajare

18 Sep, 13:49 • Bumbeneci Diana
Mai multe joburi sunt scoase la concurs în România, cu salariu de 20.000 de lei! Iată care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești.
Locuri de muncă scoase la concurs în România, cu salariu de 20.000 de lei. Care sunt condițiile de angajare

”Vrei să fii parte din echipa noastră și să câștigi 19.857 de lei, adică 3971 de euro, lucrând la noi?”. Acesta este anunțul care invită toți românii să acceseze jobul aparent perfect.

Locul de muncă plătit cu salariul de 20.000 de lei

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a postat, în prima parte a zilei, pe pagina oficială de Facebook, un anunț mai puțin obișnuit. Mai exact, se caută un specialist IT pentru Direcția Tehnologia Informației, iar salariul este de aproape 4.000 de euro.

„Vrei să fii parte din echipa care contribuie la dezvoltarea sistemelor și platformelor software ale CNAS? Vrei să ai un salariu de 19.857 de lei, echivalentul a 3971 de euro? Avem 5 poziții deschise pentru Specialiști IT&C în cadrul Direcției Tehnologia Informației!”, este anunțul CNAS publicat pe Facebook.

Pentru a accesa un astfel de post este nevoie de experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date.

Proba scrisă va avea loc pe 9 octombrie 2023, iar termenul limită pentru înscrieri este 2 octombrie 2023.

Germania
Germania, tot mai ofertantă pentru românii care își caută de muncă

Vrei să fii parte din echipa de IT-iști care vor schimba sistemul de sănătate din România și să câștigi 19.857 de lei, adică 3971 de euro, lucrând la CNAS?

CNAS – Casa Națională de Asigurări de Sănătate caută 5 specialiști IT&C dedicați pentru a se alătura echipei noastre. Dacă cunoști pe cineva potrivit pentru această poziție sau ai prieteni și colegi pasionați de acest domeniu, share-uiește această oportunitate!

IT-ul joacă un rol crucial în sănătatea publică, iar noi suntem în căutarea profesioniștilor pasionați care pot contribui la crearea de soluții inovatoare și eficiente pentru întregul sistem de asigurări de sănătate din România.

Această oportunitate face parte din angajamentul nostru ferm de a continua modernizarea și îmbunătățirea sistemului de sănătate, scopul fiind acela de a oferi servicii de calitate tuturor cetățenilor.

Vă îndemn să aplicați pentru aceste poziții și să vă alăturați echipei CNAS. Prin colaborare și inovație, putem continua să modelăm viitorul sănătății în România!”, este postarea președintelui CNAS, Andrei Baciu, pe o rețea socială.

Te mai poate interesa și: Automobilul românesc, comoară pe cale de dispariție. Povestea lui Mihai Olar, rădăuțeanul care a salvat de la fier vechi o Dacia 1300. „Darul mai departe unei persoane care nu caută să se îmbogățească de pe urma moștenirii”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult