- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lovitură de proporții în businessul românesc! Compania care ar putea să preia milioane de clienți. ”Începem anul cu dreptul”

18 Jan, 20:25 • Bucătaru Gabriela
O cunoscută companie din România începe anul 2024 în forță și pregătește o lovitură de proporții. Aceasta îi va aduce milioane de clienți, datorită interesului din ce în ce mai mare al oamenilor față de acest sector.
Lovitură de proporții în businessul românesc! Compania care ar putea să preia milioane de clienți. ”Începem anul cu dreptul”

Lovitură de proporții în businessul românesc! În ultimii ani, numărul companiilor de curierat a crescut astfel încât românii au acum posibilitatea de a alege când vor să primească sau să trimită un colet.

Citește și Facturi Hidroelectrica 2024. Anunțul companiei pentru milioane de români

Lovitură de proporții în businessul românesc!

Dacă în urmă cu câțiva ani numărul companiilor de curierat era unul redus, acum s-a schimbat până și modalitatea de livrare. Iar apariția easybox-urilor cu ajutorul cărora, clienții pot să primească colete, fără a mai fi nevoie să se întâlnească personal cu respectivul curier, le-a ușurat și mai mult viața românilor, scrie gândul.ro.

Compania de curierat Cargus a observat acest trend și se pregătește să dea o lovitură de proporție în acest sector.

Chiar dacă Sameday este cea care a introdus conceptul de easybox, acum, Cargus are planuri mărețe și vrea să extindă locațiile SHIP & Go.

În ultimii ani, Cargus a adunat peste 3000 de parteneri în rețeaua SHIP & Go prin intermediul căreia clienții pot să primească colete, peste tot în țară.

Reprezentanții Cargus îi invită pe clienți să găsească rapid cele mai apropiate puncte SHIP & Go la care să vină următorul colet.

Cât despre tarifele percepute de Cargus, se pare că există un cost deja stabilit. Se pare că prețul pentru coletele mici și medii trimise prin SHIP & Go este de doar 10 lei.

Mai mult, clienții Cargus au șansa să returneze ușor coletele, folosind aplicația companiei de curierat.

„Cum să începem anul cu dreptul? Cu o plimbare către 𝗖𝗮𝗿𝗴𝘂𝘀 𝗦𝗛𝗜𝗣 & 𝗚𝗢, unde fiecare pas către expedierea coletelor este o călătorie distractivă și eficientă! Locația SHIP & GO e mai aproape decât crezi.

Avem 3000 parteneri în rețeaua SHIP & GO ca să trimiți și să primești colete peste tot prin țară, chiar și atunci când curierul nu te găsește acasă. Ai și opțiune de returnare ușoară a coletelor, în contul tău MyCargus și în aplicația Cargus Mobile. E AȘA UȘOR SĂ TRIMIȚI CE VREI!

Coletele mici și medii se trimit prin SHIP & GO cu doar 10 LEI! CUM GĂSEȘTI RAPID PUNCTELE SHIP & GO ? ÎN APLICAȚIA CARGUS MOBILE! Nu trebuie să îți faci griji pentru coletul tău, indiferent unde ești!”, au anunțat reprezentanții Cargus.

Citește și Microsoft devansează Apple în topul celor mai valoroase companie din lume. AI-ul, arma secretă care a crescut valoarea gigantului la 2,87 miliarde de dolari