- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lovitură pentru șoferi. Prețurile pentru benzină și motorină cresc din nou pe 26 iulie

26 Jul, 09:39 • Bumbeneci Diana
Benzina și motorina sunt din nou mai scumpe. Prețul carburanților în România, astăzi, 26 iulie 2023.
Lovitură pentru șoferi. Prețurile pentru benzină și motorină cresc din nou pe 26 iulie

Vești proaste pentru șoferi! Prețul carburanților în România, astăzi, 26 iulie 2023. Benzina și motorina ajung la un nou preț.

Preț benzină și motorină

Cât despre benzina standard, cea mai ieftină costă miercuri 6,67 lei și se găsește la mai multe stații Petrom și Lukoil din București.

La restul stațiilor, benzina standard se găsește la prețuri între 6,68 lei și 6,85 lei. Pentru benzina premium, prețurile variază de la 7,13 lei și 7,50 lei.

Preț benzină și motorină
Preț benzină și motorină

Cea mai ieftină motorină standard costă miercuri 6,69 lei și se găsește la o stație Petrom din București, Str. Dr. Herescu Petre, nr. 2A, Sector 5.

La restul stațiilor, motorina standard se găsește la prețuri între 6,71 lei și 6,80 lei. Motorina premium costă 7,05 lei și ajunge până la 7,31 lei.

Ai mai putea citi: Lovitură pentru milioane de salariați. Au fost anunțați românii care nu vor mai primi sporuri. Ministrul Muncii: „Au gândit că timpul trece, leafa merge”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult