- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

MApN, anunț pentru milioane de români. Data limită pentru înscriere

27 Feb, 21:44 • Bumbeneci Diana
MApN prelungește perioada de recrutare pentru posturile de soldați și gradați profesioniști. Data limită pentru înscriere.
MApN, anunț pentru milioane de români. Data limită pentru înscriere

MApN

prelungește perioada de recrutare. Peste 5.000 de locuri sunt introduse în Planul de recrutare.

Peste 5.000 de locuri sunt introduse în Planul de recrutare MApN

Ministerul Apărării Naționale prelungește până pe 8 martie perioada de înscriere a candidaților pentru posturile de soldați și gradați profesioniști din cadrul activităților derulate, în această perioadă.

„Perioada de înscriere a candidaților pentru posturile de soldați și gradați profesioniști din cadrul activităților derulate, în această perioadă, de Ministerul Apărării Naționale, se prelungește până la data de 8 martie 2024.

Astfel, procesul de recrutare și selecție pentru posturi de soldați și gradați profesioniști, se desfășoară după următorul calendar – înscrierea candidaților: 12.02 – 08.03.2024, selecția candidaților: 19.02 – 15.03.2024, efectuarea examinării medicale în unitățile sanitare militare: 26.02 – 22.03.2024. iar termen final de întocmire a dosarelor de candidat: 03.04.2024”, potrivit unui comunicat de presă.

militari mapn
militari mapn

Armata Română face recrutări | Peste 5.000 de posturi sunt disponibile, în toată țara

Pentru această serie au fost introduse în Planul de recrutare 5093 de locuri, în 41 de județe din ţară și în Municipiul București.

MApN precizează că informații referitoare la oferta profesională, condiții de recrutare, selecție și repartiție pot fi obținute direct de la unitățile militare pentru care candidații optează sau de la Biroul informare recrutare de pe raza localității de domiciliu.

Peste 5.000 de posturi de soldați și gradați profesioniști au fost scoase la concurs de Ministerul Apărării Naționale. Armata are nevoie de tineri, atât fete, cât și băieți.

MApN anunță că desfășoară, în această perioadă, activități de recrutare a tinerilor, băieți și fete, pentru posturi de soldați și gradați profesioniști.

Ai mai putea citi: Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, anunțul alegerilor 2024: „Avem un candidat comun”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult