- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

MApN îi alertează pe români! Atenție la mesaje suspecte! De ce informații trebuie să vă feriți

09 Nov, 14:01 • Stefan Simion
Ministerul Apărării Naționale (MApN) îi avertizează pe români cu privire la noi mesaje false. Iată cum sunt formulate anunțurile înșelătoare.
MApN îi alertează pe români! Atenție la mesaje suspecte! De ce informații trebuie să vă feriți

Ministerul Apărării Naționale al României (MApN) avertizează că românii s-ar putea trezi cu mesaje suspecte în care li se promit sume mari de bani, premii nerealiste sau li solicită date personale. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare.

MApN face un nou anunț pentru români

Vezi și: Armata Română se pregătește pentru un eventual război? Militarii au fost anunțați să pregătească ranițele! Ce trebuie să conțină rucsacul soldaților

mapn
mapn

Atenție la mesaje suspecte! Dragi urmăritori, ne-am angajat să vă oferim un spațiu sigur pe această platformă. Însă, recent, am observat o creștere a mesajelor nesolicitate și rău intenționate pe pagina noastră – așa-numitele mesaje de tip scam sau spam. Aceste mesaje promit sume mari de bani, premii nerealiste sau solicită date personale, adesea sub pretexte emoționante sau alte tipuri de oferte care par prea bune pentru a fi adevărate. Vă reamintim să fiți vigilenți și să nu răspundeți la astfel de mesaje sau să furnizați informații personale.

Ministerul Apărării Naționale nu solicită date personale prin intermediul rețelelor sociale și nici nu oferă premii monetare în acest mod. În cazul în care se întâmplă ca aceste mesaje să ocolească filtrele pe care le-am aplicat pe pagina noastră, vă rugăm să nu le dați curs și să le raportați imediat ca spam. În imagini regăsiți câteva modele de astfel de comentarii și solicitări malițioase.

Securitatea digitală este importantă pentru noi toți. Să lucrăm împreună pentru a menține un mediu online sigur. Mulțumim pentru atenție și colaborare!”, a transmis Ministerul Apărării Naționale al României, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Mai poți citi și: Continuă spectacolul dezvăluirilor pe tema pensiilor speciale! Un pensionar militar din România și-a publicat talonul de pensie din februarie 2023

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult