- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Marcel Ciolacu anunță vestea momentului. „Sprijinim IMM-urile și firmele din HORECA să-și instaleze panouri fotovoltaice”

23 Apr, 14:22 • Bumbeneci Diana
Marcel Ciolacu face anunțul cel mare: „Sprijinim IMM-urile și firmele din HORECA să-și instaleze panouri fotovoltaice"
Marcel Ciolacu anunță vestea momentului. „Sprijinim IMM-urile și firmele din HORECA să-și instaleze panouri fotovoltaice”

Marcel Ciolacu are vești bune pentru români. Guvernul va dezbate un proiect care vizează sprijinirea IMM-urilor și a firmelor din HORECA pentru a-și instala panouri fotovoltaice și stații de încărcare a mașinilor electrice.

Marcel Ciolacu anunță un nou sprijin

Proiectul va fi discutat în ședința de astăzi, a anunțat premierul Marcel Ciolacu. Potrivit premierului, proiectul Electric Up 2 are un buget de 450 de milioane de lei.

Marcel Ciolacu în Qatar
Marcel Ciolacu

„De fapt, sprijinim IMM-urile și firmele din HORECA să-și instaleze panouri fotovoltaice și stații pentru încărcarea vehiculelor electrice”, a spus șeful Executivului la începutul ședinței de Guvern de marți.

Conform acestuia, va fi acordat un sprijin de până la 150.000 de euro pentru fiecare beneficiar.

Marcel Ciolacu a confirmat azi și sprijinul pentru Gabriela Firea

”Decizia ca PSD și PNL să meargă cu proprii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență și circ!

Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București!

Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă.

Îi mulțumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă.

De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!”, a transmis Marcel Ciolacu.

Citește și: Românii care vor primi pensie deși nu au muncit nici măcar o zi în viața lor. „Un nou proiect de lege depus”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult