- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Marcel Ciolacu, așteptat să prezinte oficial bugetul pe 2024. Este scandal în Parlament

19 Dec, 20:33 • Bumbeneci Diana
Este scandal în Parlament, pe tema bugetului pe anul 2024. Premierul Marcel Ciolacu este așteptat să comunice decizia oficială cu privire la bugetul pe anul următor.
Marcel Ciolacu, așteptat să prezinte oficial bugetul pe 2024. Este scandal în Parlament

Update 20.20: Marcel Ciolacu a părăsit plenul Parlamentului din cauza scandalului dintre Diana Șoșoacă și George Simion. Nu se știe cum se vor desfășura discuțiile care vor avea loc în continuarea serii.

Știrea inițială

Premierul Marcel Ciolacu ia parte în această seară la ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului convocată pentru a dezbate Proiectul Legii bugetului de stat şi Proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2024.
Proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2024 a fost aprobat marţi de membrii comisiilor reunite pentru buget-finanţe din Parlament, cu 23 de voturi „pentru” şi 8 „împotrivă”, iar disputele pe această temă au dus la un adevărat război al acuzelor pe scena politică din România.

Bulgaria donează 100 de vehicule blindate Ucrainei, după ce parlamentul a trecut peste veto-ul prezidențial

De asemenea, parlamentarii au votat Anexele proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2024.

Guvernul a aprobat, pe data de 15 decembrie, proiectele de lege privind bugetul pentru 2024. Anul viitor, bugetul României va fi axat pe investiţii în valoare de circa 7% din PIB, precum şi pe o creştere economică de 3,4%, în timp ce deficitul bugetar este estimat la 5% din PIB.

USR protestează la transmiterea acestei știri, iar Diana Șoșoacă a intrat în conflict cu liderul AUR, George Simion, după ce acesta din urmă i-a lovit telefonul.

Știrea este în curs de actualizare…

Te-ar mai putea interesa și: Primă de 17.000 de euro fiecărui angajat. O renumită companie aduce mari venituri în pragul sărbătorilor

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult