- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Primă de 17.000 de euro fiecărui angajat. O renumită companie aduce mari venituri în pragul sărbătorilor

10 Dec, 10:11 • Bumbeneci Diana
O companie va acorda o primă de 17.000 de euro fiecărui angajat. Suma este egală pentru toți, fie că e femeie de serviciu sau CEO.
Primă de 17.000 de euro fiecărui angajat. O renumită companie aduce mari venituri în pragul sărbătorilor

Compania care va acorda o primă de 17.000 de euro fiecărui angajat, fie că e femeie de serviciu sau CEO. Vin vești bune pentru foarte mulți angajați, chiar înainte de sărbători.

Primă de 17.000 de euro fiecărui angajat

Compania Ferrari aduce vestea cea mare și a anunțat că toți angajații săi vor beneficia de o primă de 17.000 de euro pentru sărbători. Aceasta este fixă pentru toată lumea, de la femeia de serviciu și până la CEO.

Anunțul a fost făcut de Romina Gingașu, soția șefului companiei italiene care produce renumitele mașini, în cadrul emisiunii „În fața ta” de la postul de televiziune Digi24.

Femeia de 34 de ani a povestit și ce simte pentru faimoasa marcă italiană. „Când intru în companie, simt că fiecare persoană care lucrează acolo își lasă sufletul și viața în Ferrari. Toată lumea zâmbește, există un cod de etică, e liniște, angajații sunt fericiți”, a explicat Gingașu.

Ai mai putea citi: Jobul de coordonator de curieri a cucerit românii. Cum să câștigi simplu 1000 de euro pe lună

bani primă
bani primă

Aceasta a oferit detalii și despre diferența de vârstă dintre ea și soțul ei de 77 de ani: „Suntem foarte bine împreună și iubirea n-are vârstă.”

Înainte de căsătoria sa cu Piero Ferrari în 2021, Romina Gingașu se ocupa cu vânzarea de avioane private de lux.

În prezent, aceasta face tot posibilul să își sprijine soțul în cele mai puternice decizii și este cunoscută pentru modul în care mereu încearcă să pună interesele angajaților pe primul loc.

Poți citi și: Schemă de finanțare de peste 660 de milioane de euro. Cine sunt românii care pot beneficia de fondurile europene

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult