- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Marcel Ciolacu dă de pământ cu George Simion, Dacian Cioloș și Cătălin Drulă: „Mirel din Turnu Măgurele”

28 Feb, 22:06 • Bumbeneci Diana
Premierul Marcel Ciolacu a adus deschis Cutia Pandorei pe scena politică, dând din nou de pământ cu trei mari nume. De data aceasta au intrat „în gura” liderului social-democrat nimeni alții decât George Simion, Dacian Cioloș și Cătălin Drulă.
Marcel Ciolacu dă de pământ cu George Simion, Dacian Cioloș și Cătălin Drulă: „Mirel din Turnu Măgurele”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a izbucnit la adresa opoziției din cauza actualelor situații de pe scena politică. Social democratul este de părere că adversarii săi politici seamănă cu Mirel din renumita piesă Macarena care este tot mai dezbătută în România. Oficialul susține că politicienii sunt cei care știu tot, critică, dar niciodată nu au soluții. Cei cu care Marcel Ciolacu a dat de pământ au fost George Simion, Dacian Cioloș și Cătălin Drulă.

Ciolacu, despre George Simion, Dacian Cioloș și Cătălin Drulă

„Ați văzut în ultimul timp de la Simion vreo soluție? Să aibă un dialog coerent cu ce se întâmplă în România? Am reușit să aducem stabilitate economică, soluții, e prima oară când a existat o voce puternică a României în UE. Vocea României e recunoscută acolo și aducem soluții. Eu nu fac nicio diferență între Simion, Cioloș, Barna.

Unu a lăsat un milion la vaccinuri, zero fonduri europene. Unul demola pe la metrou cu ranga. (…) Stilul e Mirel din Turnu Măgurele. Se pricep la toate și nu vin cu nicio soluție. (…) E un sistem de victimizare, în care stai, te filmezi, nu ai nicio soluție, îți faci selfie la afișul cu Trump. Eu nu spun că Ciolacu e cel mai bun”, a spus Ciolacu la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Marcel Ciolacu, premierul României. Sursă: Gov.ro
Marcel Ciolacu, premierul României. Sursă: Gov.ro

Victor Ciutacu: Ați asculat Macarena, mesajul domnișoarei Erika?

Marcel Ciolacu: „Am ascultat, îl descopăr pe Mirel. Toți sunt Mirei, forța de dreapta reunită. Spuneți-mi ce au făcut? Au lăsat țara în dezastru. Eu sunt un altfel de om, dar cineva trebuie să fie după mine președinte la partid, cineva trebuie să fie după mine premier. Eu nu sunt un om orgolios, invidios, așa am fost crescut de părinții mei. Eu nu am dușmani politici, am adeversari politici. Ce câștigă Ciolacu dacă distruge un partid?

Ce câștigă PSD dacă are un europarlamentar în plus față de un proiect politic pentru România? Vă rog eu frumos, puneți-le în balanță și luați hotărârea. Nu v-ați săturat? De vină sunt politicienii. A început ceva să miște, să se vadă. Câtă ură să mai fie în acest popor? Eu m-am săturat de ură. Eu nu trebuie să răspund cu aceeași monedă, eu trebuie să răspund cum simt eu și cum știu eu. Colegii mă susțin în acest demers, e mai important în România în acest moment un proiect politic comun”, a încheiat Marcel Ciolacu.

Vezi azi și: LIVE. Marcel Ciolacu, primele declarații oficiale privind alegerile 2024 și deciziile Guvernului privind pensiile și salariile românilor

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult