- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Marcel Ciolacu, în vizită la noul port Jurilovca. Cum i-a prezentat premierul pe cei prezenți în fața tuturor românilor

10 Feb, 12:38 • Bumbeneci Diana
După Constanța, Marcel Ciolacu a ajuns în judeţul Tulcea - Mesajul premierului de la Jurilovca, însoțit de o nouă galerie foto.
Marcel Ciolacu, în vizită la noul port Jurilovca. Cum i-a prezentat premierul pe cei prezenți în fața tuturor românilor

Premierul

Marcel Ciolacu face, sâmbătă, o vizită în judeţul Tulcea, unde vizitează noul port Jurilovca şi Şantierul Naval Vard – Fincantieri, dar va participa şi la activităţi politice. Oficialul a vizitat și portul Constanța, unul dintre punctele cheie în dezvoltarea economiei din România în subiectul aderării țării noastre la spațiul Schengen.

”Le mulţumesc tulcenilor prezenţi astăzi în Noul port turistic din Jurilovca! Energia şi buna lor dispoziţie sunt molipsitoare”, a scris premierul pe Facebook, distribuind mai multe fotografii care-l arată discutând cu oamenii, dâmnd mâna cu ei şi fiind primit cu bucate.

Ai mai putea citi: Se dau 16.500 de lei GRATIS pentru români. Cum poți primi banii de la Guvern

Programul premierului în judeţul Tulcea a început la ora 9:15, cu vizita în noul port Jurilovca, urmată, o oră mai târziu de vizită la fabrica Lidas.

Marcel Ciolacu participă la Conferinţa Judeţeană a PSD Tulcea

De la 11.15 premierul a făcut o vizită la Şantierul Naval Vard – Fincantieri.

De la 12.15, în calitate de preşedinte al PSD a luat parte la Conferinţa Judeţeană a PSD Tulcea.

În urmă cu o zi, premierul s-a aflat în judeţul Constanţa, unde a vizitat principala poartă de intrare în ţară a mărfurilor, Portul Constanţa.

Vezi și: Meteo 10-12 februarie. ANM anunță cum va fi vremea în toată țara

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult