- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Marcel Ciolacu şi Gabriela Firea, în vizită la depoul Dudeşti cu ocazia zilei de 1 Mai. „Românii vor ajunge cei mai bine plătiţi angajaţi din această parte a Europei!”

01 May, 15:12 • Fundeanu Madalina
Marcel Ciolacu și Gabriela Firea au făcut o vizită muncitorilor de la depoul Dudeşti din București. Premierul face noi promisiuni pentru români de 1 Mai.
Marcel Ciolacu şi Gabriela Firea, în vizită la depoul Dudeşti cu ocazia zilei de 1 Mai. „Românii vor ajunge cei mai bine plătiţi angajaţi din această parte a Europei!”

Marcel Ciolacu

a fost, miercuri, în vizită la depoul Dudeşti din București, împreună cu candidata social-democraţilor la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, unde a stat de vorbă cu şoferii, mecanicii şi dispecerii, pentru că 1 Mai este o zi obișnuită de muncă pentru angajaţii din transportul public bucureştean.

Marcel Ciolacu și Gabriela Firea au făcut o vizită muncitorilor de la depoul Dudeşti din București

„De 1 Mai, împreună cu Gabriela Firea, am fost alături de angajaţii din transportul public bucureştean pentru care astăzi este o zi obişnuită de muncă. Am stat de vorbă la depoul Dudeşti cu şoferi, mecanici şi dispeceri. Sunt oameni deschişi şi harnici, care îşi doresc o schimbare majoră de la administraţia acestui oraş: un plan de investiţii mult mai curajos pentru un tranport public modern”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Ai mai putea fi interesat și de: S-a afișat lista orașelor care sunt mai mari decât Bucureștiul. 2 dintre ele sunt chiar aproape de Capitală

Marcel Ciolacu şi Gabriela Firea, în vizită la depoul Dudeşti
Marcel Ciolacu şi Gabriela Firea, în vizită la depoul Dudeşti

Premierul face noi promisiuni pentru români de 1 Mai

Premierul le-a transmis oamenilor care muncesc neîncetat pentru a asigura serviciii publice esenţiale, fie că sunt la stat sau în privat, că efortul lor este preţuit și că, împreună cu ceilalți social-democraţi vor lupta în continuare pentru ca veniturile lor să se majoreze.

„De 1 Mai, le transmit tuturor celor care muncesc fără întrerupere pentru a asigura serviciii publice esenţiale, fie că sunt la stat sau în privat, că efortul lor este preţuit! Şi că, alături de colegii mei social-democraţi voi lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească”, a mai spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu este sigur că țara noastră va putea depăși Polonia, după ce a întrecut deja Ungaria, iar angajații români vor ajunge să fie cei mai bine plătiți din această parte a Europei.

„După ce am depăşit Ungaria, sunt convins că putem ajunge şi Polonia, iar românii să ajungă, în scurtă vreme, cei mai bine plătiţi angajaţi din această parte a Europei! Fiiindcă o merită din plin!”, a concluzionat liderul PSD.

Vezi mai multe știri: Categoriile de români care nu vor mai fi obligate să muncească în tura de noapte. Proiectul a fost adoptat