- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă au decis comasarea alegerilor şi liste comune PSD-PNL. Candidat unic la prezidenţale!

19 Feb, 12:57 • Cornel Ghimeșan
Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au ajuns la un acord pentru comasarea alegerilor din 2024 și pentru formarea de liste comune PSD-PNL. Mai mult, cele două partide vor colabora pentru a avea candidați comuni la cele patru tipuri de alegeri din 2024, inclusiv la alegerile prezidențiale!
Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă au decis comasarea alegerilor şi liste comune PSD-PNL. Candidat unic la prezidenţale!

Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă au decis comasarea alegerilor şi liste comune PSD-PNL. Cei doi lideri de partid au purtat discuții telefonice și ar fi ajuns la o înțelegere pe comasare și pe candidați comuni la toate alegerile din 2024. Potrivit informațiilor din surse PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă au decis să unească alegerile locale cu cele europarlamentare și să comaseze alegerile prezidențiale cu cele parlamentare, transmite RomâniaTV.

Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă au decis comasarea alegerilor şi liste comune PSD-PNL

Mai mult, PSD și PNL vor colabora pentru a avea candidați comuni la cele patru tipuri de alegeri din 2024, inclusiv la alegerile prezidențiale, pentru care nu s-a stabilit din ce partid va face parte candidatul comun, dar această înțelegere va sta la baza negocierilor viitoare. Discuțiile vor începe cu listele pentru alegerile europarlamentare, urmate de candidaturile pentru consiliile județene și primării, și se vor încheia cu selecția candidatului comun la alegerile prezidențiale.

Citeşte şi: Vești bune tinerii români. Valoarea primei de relocare oferită de stat pentru cei care își găsesc loc de muncă departe de casă

Surse din interiorul PSD au confirmat desfășurarea acestor discuții între liderii coaliției. Se așteaptă ca în ședința de miercuri să fie stabilite detaliile finale și să fie emisă o declarație oficială. În același timp, vor avea loc negocieri privind candidaturile și rezolvarea aspectelor tehnice.

Liderii coaliției au decis anularea întâlnirii programate inițial pentru duminică. Sursele indică faptul că discuțiile pentru comasarea alegerilor vor fi amânate pentru miercuri, când vor fi discutate în profunzime.

Citeşte şi: Anunțul momentului pentru pensionari. Simona Bucura Oprescu: „Vor fi români care vor avea, poate, o creştere de 1%, vor fi români care vor avea, poate, o creştere de 80%”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult