- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Marius Budăi a promis! Voucherele sociale vor intra mai devreme pentru sărbători!

24 Oct, 12:12 • Cornel Ghimeșan
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat faptul că își dorește ca în luna decembrie cardurile pentru voucherele sociale să fie alimentate mai devreme, astfel încât românii să se poată pregăti pentru sărbători.
Marius Budăi a promis! Voucherele sociale vor intra mai devreme pentru sărbători!

Ministrul Muncii, Marius Budăi, declară că beneficiarii voucherelor pentru alimente vor primi a treia tranșă de bani pe parcursul săptămânii următoare. Totodată, acesta a promis că românii vor primi ultima tranșă de bani înaintea sărbătorilor de iarnă.

„Săptămâna viitoare se vor alimenta cardurile cu a treia a tranșă pentru octombrie. Suntem în discuții, e normal ca in luna decembrie să fie alimentate cardurile mai devreme decât în celelalte trei luni şi banii să intre în conturi şi sa poată fi utilizați înainte de sărbători”, a declarat Marius Budăi.

Alte articole: Românii sunt exasperați! ROBOR continuă să crească și a atins cea mai ridicată valoare din ultimii aproape 13 ani

Marius Budăi promite că pensiile vor crește într-o singură tranșă

Vești bune pentru români! Voucherele sociale vor intra mai devreme pentru sărbători! Marius Budăi a promis!
Vești bune pentru români! Voucherele sociale vor intra mai devreme pentru sărbători! Marius Budăi a promis!

De asemenea, ministrul Muncii Marius Budăi vine cu noi lămuriri referitoare la majorarea pensiilor. Ministrul asigură pensionarii României că pensiile vor creşte de la 1 ianuarie cu cel puţin 10%, majorarea urmând să aibă loc într-o singură tranşă, şi nu în două, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public.

„Referitor la cum vor reuși pensionarii să treacă peste această iarnă grea, facem acum o majorare a tuturor pensiilor fiind extrem de atenți la evoluția prețurilor. Am luat acele măsuri din pachetul Sprijin pentru România și din pachetul social de la început de an. Dacă va fi cazul, noi avem în continuare și gândim măsuri mai ales pentru a sprijini categoriile vulnerabile. Acum suntem în perioada de asistență tehnică cu Banca Mondială. Când vom ajunge la final și vom avea concluziile, vom anunța, atât privitor la legea pensiilor, cât şi privitor la măsuri sociale”, a precizat ministrul Muncii la România TV.

Budăi a refuzat să comenteze  afirmaţiile preşedintelui Iohannis şi ale premierului Ciucă, ambii lansând un procent de majorare a pensiilor de 15%.

Citește și: Se scumpesc abonamentele la telefon! Marile companii din telecomunicații au anunțat că sunt afectate de criza energetică

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult