- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Mesajul președintelui Iohannis pentru milioane de români. „Să fim alături și de cei în suferință și lipsiți de sprijin”

25 Dec, 08:10 • Bumbeneci Diana
Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Crăciun pentru români: ”Sărbătoarea Nașterii Domnului este despre dăruire, speranță, pace și lumină”.
Mesajul președintelui Iohannis pentru milioane de români. Să fim alături și de cei în suferință și lipsiți de sprijin

Președintele

 Klaus Iohannis a ținut să transmită un mesaj pentru români cu ocazia Nașterii Domnului. Sărbătoarea Nașterii Domnului este despre dăruire, speranță, pace și lumină, transmite președintele Klaus Iohannis în mesajul transmis cu prilejul Crăciunului.

Vezi și: STUDIU. 7 din 10 angajatori vor oferi anul acesta primă de Crăciun. Bugetul este de până la 400 de lei

Mesajul președintelui Iohannis pentru români

„Sărbătoarea Nașterii Domnului este despre dăruire, speranță, pace și lumină.

În aceste zile când gândurile noastre se îndreaptă către cei dragi, oriunde s-ar afla, să fim alături și de cei în suferință și lipsiți de sprijin.

Compasiunea, iubirea și generozitatea sunt cele mai prețioase daruri pe care le putem oferi semenilor noștri cu prilejul Sfintelor Sărbători.

Crăciun fericit tuturor, dragi români”, transmite Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Și Carmen Iohannis a transmis un mesaj

Prima doamnă a României a decis să fie ca în fiecare an alături de români și a fost printre primele oficialități care au transmis un gând bun cu ocazia celor mai frumoase sărbători de iarnă. Carmen Iohannis a ales să transmită în mediul online un mesaj scurt, dar plin de bunătate, aducând asupra sa o serie de nenumărate reacții pozitive ale cititorilor.

Pe de altă parte, Prima Doamnă, Carmen Iohannis, a optat pentru un mesaj mai scurt, dar la fel de încărcat de emoție, îndemnând oamenii să primească cu bucurie, pace și lumina îmbrățișării Pruncului Isus.

”Primiți bucuria, pacea și lumina îmbrățișării Pruncului Isus! Crăciun fericit!”, a transmis Carmen Iohannis.

Te-ar mai putea interesa și: Primă de 17.000 de euro fiecărui angajat. O renumită companie aduce mari venituri în pragul sărbătorilor

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult