- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 1 martie 2024. Meteorologii anunță ce temperaturi vor fi în perioada 1-7 martie

29 Feb, 21:20 • Bumbeneci Diana
Sunt vești noi de la meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie. A fost actualizată prognoza meteo pentru perioada 1-7 martie.
Meteo 1 martie 2024. Meteorologii anunță ce temperaturi vor fi în perioada 1-7 martie

Conform meteorologilor, la noapte, în cea mai mare parte a țării, cerul va fi mai mult noros. Va ploua în cea mai mare parte a Olteniei, local în Banat și pe alocuri în Muntenia, Transilvania și Crișana. Ploile vor fi și sub formă de aversă, pe arii restrânse moderate cantitativ, iar în zona înaltă a Carpaților Meridionali se vor semnala precipitații mixte.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, în vest-nord-vestul Olteniei și pe crestele montane. Va fi ceață în jumătatea de est a țării, izolat asociată cu burniță. Temperaturile minime, mai ridicate decât mediile multianuale, vor fi cuprinse între -2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 11 grade în Dealurile de Vest.

Meteo București

Cerul va avea înnorări temporare, iar spre sfârșitul intervalului va crește probabilitatea pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă, mai ridicată decât în mod obișnuit la această dată, va fi de 3…6 grade. Vor fi condiții de ceață.

Meteo vineri, în țară

Vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit în prima zi a lunii martie. Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii relativ restrânse ziua în Oltenia, Muntenia și Transilvania, noaptea în Banat și Crișana și doar izolat în restul țării și al intervalului. La altitudini mari se vor semnala precipitații mixte.

Vântul va avea intensificări pe crestele montane, în special ale Carpaților Meridionali, cu rafale de 70…80 km/h, iar local și cu viteze mai mici, în general de 45…55 km/h și în zonele mai joase de relief. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 19 grade, iar cele minime se vor situa între 2 și 10 grade, ușor mai scăzute în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață.

Meteo București

Vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit în prima zi a lunii martie. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar în primele ore ale intervalului vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla în general moderat.

Vezi și: Document oficial. Programul de vot pentru alegerile locale și alegerile europarlamentare 2024 poate fi consultat aici

Meteo sâmbătă, în țară

Valorile termice se vor situa peste cele caracteristice acestei date. Cerul va avea înnorări și pe arii restrânse trecător va ploua slab în vestul și sud-sud-vestul țării. Pe crestele Carpaților Meridionali vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei în sudul Banatului și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață.

Meteo București

Valorile termice se vor situa peste cele caracteristice acestei date. Cerul va avea înnorări, însă condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

Meteo duminică, în țară

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru prima decadă a lunii martie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei și pe alocuri ploi slabe, îndeosebi în zonele montane și submontane. La altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în extremitatea de sud-vest a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade, iar cele minime se vor încadra în general între 0 și 8 grade. Dimineața, dar mai ales noaptea, pe arii restrânse va fi ceață.

Meteo București

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru prima decadă a lunii martie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

Meteo luni, în țară

Valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme mai caldă decât normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în zonele montane unde și probabilitatea de ploaie va fi mai mare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, iar cele minime se vor încadra în general între 0 și 8 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață.

București

Valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.

Meteo marți, miercuri și joi, în țară

Valorile termice se vor situa peste normele perioadei mai ales la începutul intervalului, apoi vor avea tendința de scădere îndeosebi în vest, centru și nord. Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere în toate zonele țării.

În București:

Valorile termice se vor menține peste cele normale pentru prima decadă a lunii martie, cu tendință de scădere la sfârșitul intervalului. Probabilitatea de ploaie va fi în creștere.

Ai mai putea citi și: Meteo 26 februarie – 10 martie. ANM anunță schimbări majore de vreme

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult