- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 11-14 august 2023. ANM anunță cum va fi vremea în minivacanța de Sfânta Maria

11 Aug, 14:38 • Bumbeneci Diana
Meteo 11-14 august. Meteorologii anunță cum va fi vremea până luni, 14 august.
Meteo 11-14 august 2023. ANM anunță cum va fi vremea în minivacanța de Sfânta Maria

La noapte, vremea va fi în continuare răcoroasă, cu temperaturi minime cuprinse între 6…8 grade în estul Transilvaniei și 18…20 de grade pe litoral și în deltă. Cerul va mai avea unele înnorări la începutul nopții în zona Carpaților Meridionali și de Curbură unde pe alocuri mai pot fi ploi slabe, iar în restul țării va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, iar îndeosebi spre dimineață, în depresiuni, izolat se va forma ceață, anunță ANM.

În București, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 14…17 grade, cu cele mai scăzute valori în zona periurbană.

Meteo sâmbătă:

Valorile de temperatură, comparabile cu cele din intervalul precedent, vor caracteriza o vreme răcoroasă în vest, centru și nord, precum și la munte, mai ales în orele dimineților. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, dar cu înnorări temporare după-amiaza, când pe alocuri în zona Carpaților Meridionali și Orientali și izolat în rest, cu precădere în dealurile sudice vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, mai ridicate pe litoral și în deltă, până spre 20 de grade. La începutul și sfârșitul intervalului, izolat, mai ales în depresiuni, va fi ceață.

În București, vremea se va menține predominant frumoasă, cu valori termice în jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi mai mult senin, trecător cu înnorări, dar probabilitate mică de ploaie slabă – în a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…17 grade.

meteo
meteo

Meteo duminică

Valorile termice diurne vor crește ușor și se vor situa în jurul celor specifice perioadei în cea mai mare parte a țării, iar în sud, sud-est și pe arii mai restrânse în vest vor caracteriza o vreme călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar după-amiaza în zona Carpaților Meridionali, izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7…8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și până în jurul a 20 de grade în dealurile Crișanei, pe litoral și în deltă. În orele dimineților, cel mai probabil în depresiuni, izolat va fi ceață.

În București, vremea va fi frumoasă și călduroasă, cu o temperatură maximă de 31…32 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Minima termică va fi de 14…17 grade, cu cele mai mici valori în zona periurbană.

Meteo luni

Vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi maxime de la 27…28 de grade pe litoral și în depresiuni până în jurul a 33 de grade în Câmpia Română și Câmpia de Vest. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil la senin, iar vântul slab și moderat, cu ușoare intensificări pe litoral. Din orele serii, înnorările se vor accentua treptat în regiunile sudice unde pe alocuri vor fi averse, însoțite de oraje și izolat de rafale ale vântului. Minimele termice vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade, mai scăzute în zonele depresionare, spre 7 grade în estul Transilvaniei unde se va forma ceață.

În București, vremea va fi călduroasă, cu temperaturi în creștere, astfel că maxima se va situa în jurul a 33 de grade, iar minima va fi de 17…18 grade. Cerul va fi mai mult senin ziua, apoi se va înnora, iar în a doua parte a nopții vor fi posibile averse și oraje. Vântul va sufla slab până la moderat.

Vezi și: Salariile pentru milioane de români riscă să fie blocate! Marcel Boloș: „Nu vreau să mă gândesc la așa ceva!”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult