- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 13-15 septembrie. Iată cum va fi vremea la noapte, dar și în următoarele 3 zile

12 Sep, 15:02 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea la noapte și în următoarele 3 zile. Scad brusc temperaturile!
Meteo 13-15 septembrie. Iată cum va fi vremea la noapte, dar și în următoarele 3 zile

Conform ANM, la noapte, cerul va fi variabil în vest, nord-vest şi parţial în centru şi mai mult senin în restul teritoriului, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7…9 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi până în jurul a 20 de grade în Dealurile de Vest. Spre sfârşitul intervalului, în depresiuni şi pe văi, izolat se va semnala ceaţă.

Meteo București

Cerul va fi mai mult senin şi vântul slab. Temperatura minimă va fi de 14…15 grade, mai scăzută spre 12 grade în zona periurbană.

Meteo miercuri în țară

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, astfel că se vor înregistra temperaturi maxime de la 24…26 de grade pe litoral, până la 33…34 de grade local în Câmpia Română şi în Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea în sud-est, dar cu înnorări temporare, izolat averse şi posibil descărcări electrice, după-amiaza în zona montană în special a Carpaţilor Orientali, iar noaptea în vestul şi nord-vestul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu uşoare intensificări în sud-est. Minimele termice se vor situa între 7…8 grade în estul Transilvaniei şi 20 de grade pe litoral şi în Dealurile de Vest. La începutul intervalului, în depresiuni şi pe văi, izolat vor mai fi condiţii de ceaţă.

Vezi și: Vine potopul în România! ANM anunță că țara va fi lovită de un nou val de aer rece

Meteo București

Vremea se va menţine călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 32…34 de grade, iar cea minimă de 13…16 grade.

Meteo joi în țară

În vestul, nord-vestul şi parţial în centrul şi nordul teritoriului, precum şi în zona de munte, vremea va deveni în general instabilă, iar valorile termice diurne deşi vor fi mai scăzute faţă de ziua precedentă, încă se vor menţine peste mediile multianuale. În aceste zone, mai ales din a doua parte a zilei vor fi perioade cu înnorări temporar accentuate şi local averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiţii de grindină şi cu precădere în nord-vest se vor acumula şi cantităţi de apă însemnate. În regiunile sudice şi estice, vremea se va menţine călduroasă în condiţiile unui cer variabil, vântul va sufla slab şi moderat, trecător cu intensificări în Dobrogea, iar fenomene asociate instabilităţii atmosferice vor fi doar pe arii restrânse, spre sfârşitul intervalului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 25 şi 34 de grade, iar cele minime între 11 şi 21 de grade.

meteo
meteo

Meteo joi București

Vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi variabil şi doar spre sfârşitul nopţii vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

Meteo vineri, în țară

Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor continua să scadă, astfel în vestul, centrul şi nordul ţării vor fi apropiate de cele normale, dar în rest încă se vor menţine peste mediile multianuale. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi vor fi perioade cu averse, pe alocuri însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, ziua – în majoritatea regiunilor, iar noaptea local în vest, sud şi centru. Pe spaţii mici se vor acumula şi cantităţi de apă însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 22 şi 30 de grade, iar cele minime între 10 şi 20 de grade.

Meteo București

Valorile termice, mai ales cele diurne, vor fi în scădere, dar se vor situa încă peste normele specifice datei. Cerul va avea înnorări temporare şi după orele amiezii vor fi perioade cu averse, însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.

Vezi și: Prognoza meteo ANM pentru următoarele 4 săptămâni. Cum va fi vremea în România până pe 9 octombrie

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult