- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 19-25 februarie. Meteorologii anunță cum va fi vremea în România

19 Feb, 07:17 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea săptămâna aceasta. În anumite zone, temperaturile se mențin destul de scăzute.
Meteo 19-25 februarie. Meteorologii anunță cum va fi vremea în România

În cursul zilei de luni, meteorologii de la ANM anunță că cerul va fi mai mult noros. Va ploua slab, mai ales seara și noaptea, în Banat, Crișana, Maramureș, local în Transilvania, nordul Moldovei și izolat în restul teritoriului. La munte vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare și condiții de polei. Polei va fi posibil să se formeze, noaptea, și în nord-estul teritoriului. Cantitățile de apă vor depăși izolat 10…15 l/mp în nord-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 12 grade, iar cele minime între -5 și 5 grade. Dimineața și noaptea pe alocuri se va forma ceață.

Meteo București: Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de 0…2 grade. În ultimele ore ale intervalului vor fi condiții de ceață.

Meteo marți, în țară

Valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice datei; astfel, maximele se vor încadra între 5 și 13 grade, iar minime vor fi cuprinse între -3 și 5 grade. Cerul va avea înnorări și va ploua slab local în vestul, nordul, centrul teritoriului și izolat în celelalte regiuni, iar în zona montană vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane și în deltă.

Dimineața și noaptea, pe alocuri va fi ceață. BUCUREȘTI Valorile termice, în creștere față de ziua precedentă, se vor situa cu mult peste normele perioadei; astfel, temperatura maximă va fi în jurul a 12 grade, iar cea minimă de 3…4 grade. Cerul va avea înnorări, iar dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat.

meteo
meteo

Vezi și: Ora de vară 2024. Când dam ceasurile înainte

Meteo miercuri, în țară

n cea mai mare parte a țării, regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori peste normele perioadei, cu precădere în cursul zilei; astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 6 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 5 grade. Înnorările vor fi mai persistente în nord-vestul teritoriului unde local va ploua, precum și în zona montană unde se vor semnala precipitații mixte; în restul țării, cerul va fi temporar noros, iar ploi slabe se vor semnala pe spații mici. Vântul va sufla slab și moderat, local cu ușoare intensificări la munte. În primele ore ale intervalului, pe alocuri va fi ceață, care izolat poate persista.

Meteo București: Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori peste cele specifice perioadei, în special ziua; temperatura maximă va fi de 10…12 grade, iar cea minimă de 0…2 grade. Cerul va fi temporar noros, vor fi condiții pentru ploi slabe, trecătoare, iar vântul va sufla în general slab. În orele dimineții, probabilitatea de ceață va fi ridicată.

Meteo joi, în România

Valorile termice vor continua să crească, vremea devenind deosebit de caldă pentru această perioadă din an în toată țara; astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade. Cerul va avea înnorări temporare, dar numai în nordul țării, pe alocuri, vor fi precipitații slabe -ploi în zonele joase și mixte în cele montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale pe crestele montane și pe arii restrânse, cu viteze mai mici, în vest-nord-vest și izolat în celelalte zone. Dimineața și noaptea, vor mai fi condiții de ceață.

Meteo București: Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă din an; astfel, temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 3…4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Estimări meteo vineri-duminică: Valorile termice vor fi semnificativ mai ridicate față de cele specifice perioadei. La mijlocul intervalului, va ploua în regiunile vestice, iar în restul țării probabilitatea de ploaie va fi mai redusă.

Poți citi: Ministrul Sebastian Burduja anunță cine sunt românii care plătesc facturi de doar 35 de lei

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult