- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 24 iunie-27 iulie. Canicula topește România! ANM anunță temperaturi de groază

21 Jun, 19:43 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la ANM au actualizat prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Canicula topește România!
Meteo 24 iunie-27 iulie. Canicula topește România! ANM anunță temperaturi de groază

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni, respectiv pentru perioada 24.06.2024 – 22.07.2024. 24 iunie-27 iulie

Meteo săptămâna 24.06.2024 – 01.07.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în sud-vestul țării, dar și deficitare în regiunile nordice, estice, sud-estice și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Citește și: Adevărul despre carnea de pui de la Lidl. Cât de mult sunt clienții puși în pericol

meteo
meteo

Meteo săptămâna 01.07.2024 – 08.07.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Meteo săptămâna 08.07.2024 – 15.07.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sudice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele specifice perioadei.

Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile nord-estice.

Meteo săptămâna 15.07.2024 – 22.07.2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sudul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, posibil ușor deficitar în regiunile sudice.

Ai mai putea citi: Sfaturi urgente pentru CODUL ROȘU de caniculă! Autoritățile sanitare au emis o serie de recomandări

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult