- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 6-8 septembrie 2023. Cum va fi vremea în toată țara în a treia zi a săptămânii

05 Sep, 13:35 • Bumbeneci Diana
ANM a emis prognoza meteo pentru 6 septembrie. Vremea se menține instabilă în continuare.
Meteo 6-8 septembrie 2023. Cum va fi vremea în toată țara în a treia zi a săptămânii

Meteo 6 septembrie. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări și izolat posibil ploi slabe în extremitatea de sud-est a țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în regiunile sud-estice. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4…6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19…21 de grade pe litoral. În orele dimineții, izolat va fi ceață, cu precădere în depresiuni, anunță ANM.

În București, cerul va fi variabil, iar vântul va slăbi treptat în intensitate. Temperatura minimă va fi de 14…16 grade.

Meteo miercuri, în țară

Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea și doar cu totul izolat, după-amiaza, la munte și în regiunile sud-estice vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în cursul zilei în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4…6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19…21 de grade pe litoral.

București

Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

Joi, în țară

Vremea se va menține predominant frumoasă, iar valorile termice, comparabile cu cele din ziua precedentă, se vor situa în jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi variabil la senin și doar trecător vor fi înnorări și izolat posibil ploi slabe la munte și în sud-estul extrem. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sud-est, cu precădere pe litoral și în bazinul vestic al Mării Negre, cu rafale de cel mult 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 24 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20 de grade pe litoral. Spre dimineață, pe spații mici, cu precădere în depresiuni se va forma ceață.

Meteo
Meteo

În București

Vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade, ușor mai scăzută în zona periurbană.

Vineri, în țară

Vremea va fi în continuare predominant frumoasă, iar din punct de vedere termic în jurul mediilor primei decade a lunii septembrie. Temperaturile maxime, fără variații semnificative față de intervalul precedent, se vor încadra în general între 23 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade (ceea ce înseamnă nopți și dimineți răcoroase), mai scăzute în despresiunile din estul Transilvaniei și mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest. Vor fi înnorări trecătoare la munte și în sud-est, însă condițiile de ploaie reduse, iar în restul zonelor cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și local în Muntenia și Dobrogea (cu rafale de până la 50…55 km/h pe litoral și în bazinul vestic al Mării Negre). Izolat se va forma ceață.

București

Vremea va fi în continuare frumoasă, însă valorile termice vor scădea ușor, apropiindu-se de cele specifice perioadei (ceea ce înseamnă nopți și dimineți răcoroase). Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări ziua (rafale de 35…40 km/h), apoi va deveni slab. Temperatura maximă va fi de 26…28 de grade, iar cea minimă de 10…13 grade.

Sâmbătă

Vremea predominant frumoasă și apropiată de normal din punct de vedere termic va persista. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5…6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 17…19 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Izolat se va forma ceață.

București

Vremea frumoasă va persista, iar valorile termice se vor menține apropiate de cele specifice perioadei (ceea ce înseamnă nopți și dimineți răcoroase). Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 11…14 grade.

Duminică, luni, marți

Vremea va fi în general frumoasă, iar din punct de vedere termic apropiată de mediile multianuale. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată după-amiaza în zona montană.

În București, vremea va fi frumoasă și apropiată de normalul termic al perioadei.

Alte articole: Anunțul momentului pentru toți pensionarii din România. Șeful CNPP anunță schimbări majore. „OUG a fost adoptată în ședință de Guvern”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult