- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 9-12 septembrie. Ceață, ploi și temperaturi în scădere. Meteorologii anunță unde va mai fi cald în România

08 Sep, 15:01 • Bumbeneci Diana
ANM anunță cum va fi vremea până marți. Vremea se menține instabilă.
Meteo 9-12 septembrie. Ceață, ploi și temperaturi în scădere. Meteorologii anunță unde va mai fi cald în România

Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea în weekend, dar și în primele două zile ale săptămânii viitoare. Vremea se menține destul de instabilă în cea mai mare parte a țării.

Meteo 9-12 septembrie

La noapte, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime se vor situa între 7 și 18 grade, cu valori mai scăzute în estul Transilvaniei până spre 2 grade. Spre sfârșitul intervalului, în depresiuni, vor fi condiții de ceață.

În București, cerul va fi senin, iar vântul slab. Temperatura minimă, mai scăzută față de noaptea precedentă, va fi de 10…13 grade.

Meteo sâmbătă, în țară

Vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil în nordul și în estul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest și Câmpia Română, iar cele minime între 9 și 19 grade, cu valori mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 5 grade. La începutul și spre finalul intervalului, în depresiuni, vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI
Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi senin ziua și variabil noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 12 grade.

Citește și: Marcel Ciolacu anunță oficial cine sunt românii care pierd voucherele de vacanță. „Am așteptat şi am vorbit despre aşa-spusa austeritate”

Meteo
Meteo

Meteo duminică, în țară

Vremea va fi predominant frumoasă, iar din punct de vedere termic caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor, în special în cele din jumătatea de vest. Cerul va fi variabil ziua, când la munte, izolat, vor fi averse slabe și mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări după-amiaza și seara, pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 6 și 16 grade. În depresiunile intramontane izolat se va forma ceață.

BUCUREȘTI
Vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, ușor mai coborâtă față de ziua precedentă, dar apropiată de normalul climatologic al datei, va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 11 grade.

Meteo luni în țară

Vremea va fi frumoasă și caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări după-amiaza și seara în estul țării, dar mai ales la munte, unde izolat vor fi posibile averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 7 și 17 grade. În depresiunile intramontane izolat se va forma ceață.

BUCUREȘTI
Vremea va fi în continuare frumoasă, cu cer mai mult senin și vânt slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 12 grade.

Meteo marți, în țară

Vremea se va menține frumoasă și se va încălzi, devenind local călduroasă în regiunile vestice și sudice. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări după-amiaza și seara la munte, unde izolat vor fi averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 8 și 18 grade. Izolat, în depresiuni, vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI
Vremea va rămâne frumoasă, cu cerul mai mult senin și vântul slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 12…15 grade.

Vezi și: Elevii din România primesc noi sume de bani! Ministerul Educației anunță cine primește banii

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult