- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo de Florii și Paște 2023. ANM anunță cum va fi vremea până pe 1 mai

31 Mar, 21:58 • Bumbeneci Diana
ANM a actualizat prognoza meteo. Meteorologii anunță schimbări bruște de vreme. Iată cum va fi vremea de Florii, de Paște și de 1 mai.
Meteo de Florii și Paște 2023. ANM anunță cum va fi vremea până pe 1 mai

Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea de Florii, de Paște și chiar de 1 mai. Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice sau în general apropiate de cele normale, în următoarele 4 săptămâni.

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cu excepția regiunilor nord-vestice, unde regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales în sudul țării.

Cum va fi vremea de Florii, de Paște și de 1 mai

Vezi și: COD ROȘU în România! Urmează ore cu instabilitate atmosferică și fenomene meteo extreme

Prognoza meteo pentru săptămâna 10 – 17 aprilie scoate în evidență faptul că temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Vremea de Florii
Vremea de Florii

În penultima săptămână, în perioada 17 – 24 aprilie, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

În ultima săptămână prognozată, în perioada 24 aprilie – 1 mai,  meteorologii de la ANM anunță că mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul țării noastre. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în zonele montane și sub-montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Ai mai putea citi și: Se întorc ninsorile în România! În plin sezon de primăvară, toată țara intră sub avertizare meteo

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult