- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo de weekend. ANM anunță cum va fi vremea în următoarele 4 zile

06 Apr, 08:02 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la ANM au actualizat prognoza meteo. Iată cum va fi vremea în acest weekend, dar și în primele zile ale săptămânii viitoare.
Meteo de weekend. ANM anunță cum va fi vremea în următoarele 4 zile

Conform meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie, sâmbătă, în România, vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi temporar noros și vor fi averse și posibil descărcări electrice, în Moldova și Dobrogea, local în Maramureș, Transilvania și în estul Munteniei și izolat în Crișana și Oltenia. Cantitățile de apă vor fi izolat însemnate în estul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 26 de grade, iar cele minime între 2 și 13 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Meteo București

Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată, astfel că temperatura maximă va fi de 22…24 de grade, iar cea minimă de 8…11 grade. Cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată seara și la începutul nopții. Vântul va sufla slab și moderat.

meteo
Meteo

Meteo duminică, în țară

Vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi peste cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări în prima parte a intervalului în jumătatea de est a teritoriului unde pe arii restrânse vor fi averse, izolat însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului în estul și în sud-estul țării, precum și la munte, cu viteze de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 26 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade, mai mici în depresiuni. Izolat vor fi condiții de ceață.

Meteo București

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în primele ore ale intervalului, dar probabilitatea de ploaie va fi mică. Vântul va avea ușoare intensificări ziua, iar noaptea va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 7…10 grade.

meteo
meteo

Meteo luni, în țară

Vremea va deveni predominant frumoasă, iar în cea mai mare parte a țării va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil la senin și vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 26 de grade, ușor mai mici pe litoral (unde se vor înregistra 17…19 grade) și în depresiunile din estul Transilvaniei; minimele termice vor fi cuprinse între 5 și 14 grade, mai scăzute, spre 1 grad, în depresiunile din estul Transilvaniei. Vor fi condiții de ceață dimineața și noaptea pe litoral și în zonele depresionare.

Meteo București:

Vremea va fi frumoasă și mai caldă decât normal în prima decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 23 de grade, iar cea minimă va fi de 6…9 grade.

Meteo marți, în țară

Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor fi semnificativ mai ridicate față de normele perioadei în cea mai mare parte a țării. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 28 de grade, ușor mai mici pe litoral, în deltă și în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și izolat în Moldova și pe crestele montane. Se vor menține condiții de ceață pe litoral și în zonele depresionare.

Meteo București: Vremea va fi în continuare frumoasă și caldă pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 6…9 grade.

Ai putea citi: ATENȚIE! Centralele de apartament NU vor fi interzise. Comisia Europeană dezminte informațiile vehiculate

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult