- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo noiembrie 2023. ANM anunță cum va fi vremea în penultima lună a anului. Românii au parte de surprize

20 Oct, 08:34 • Bumbeneci Diana
Meteo noiembrie. ANM a actualizat prognoza pentru următoarele patru săptămâni.
Meteo noiembrie 2023. ANM anunță cum va fi vremea în penultima lună a anului. Românii au parte de surprize

Conform meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie, vremea va rămâne mai caldă decât normalul perioadă până aproape de sfârșitul lunii noiembrie, însă ploile își fac apariția.

Prognoza meteo pentru săptămâna 23.10.2023 – 30.10.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și centrale, dar și deficitar în cele sudice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 30.10.2023 – 06.11.2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile

Vezi și: Măsurile fiscale devin legi în România. Lista măsurilor ce vor intra în vigoare de la 1 noiembrie 2023 și 1 ianuarie 2024

Meteo noiembrie
Meteo noiembrie

Prognoza meteo pentru săptămâna 06.11.2023 – 13.11.2023

Temperatura medie aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 13.11.2023 – 20.11.2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință spre excedent în cea mai mare parte a țării.

Vezi și: Românii își pot lua adio de la bonuri de masă și tichete de vacanță. Marcel Ciolacu anunță ce se întâmplă și cu salariile. „După cum ştiţi, o să luăm hotărârea în ceea ce privește salariul minim”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult