- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo vara 2024. ANM anunță cum va fi vremea în primele săptămâni de vacanță ale copiilor

11 Jun, 09:54 • Bumbeneci Diana
Temperaturile se mențin peste pragul obișnuit pentru această perioadă. Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea până la jumătatea lunii iulie.
Meteo vara 2024. ANM anunță cum va fi vremea în primele săptămâni de vacanță ale copiilor

Chiar dacă țara noastră s-a confruntat cu furtuni puternice în ultimele zile, temperaturile au fost extrem de ridicate, iar această tendință continuă și în săptămânile următoare, anunță meteorologii. Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea se încălzește și mai mult, valorile termice fiind mai ridicate decât cele obișnuite în următoarele patru săptămâni.

Prognoza meteo pentru săptămâna 10.06.2024 – 17.06.2024

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în jumătatea sud-estică a țării, în special în regiunile sudice și sud-estice. În rest, vor fi în general apropiate de cele normale.

Totodată, va ploua mult în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nord-vestice, în zona Munților Apuseni și în Carpații Meridionali.

Poți citi azi: Lista noilor primari ai României. Ei sunt edilii pentru următorii 4 ani

Prognoza meteo pentru săptămâna 17.06.2024 – 24.06.2024

Va fi mai cald decât în mod normal și în această săptămână, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice.

Pe de altă parte, ploile vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 24.06.2024 – 01.07.2024

Valorile termice vor fi, și în această săptămână, mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice.

Ploile vor fi prezente mai mult în regiunile nord-estice și la munte.

Prognoza meteo pentru săptămâna 01.07.2024 – 08.07.2024

Luna lui Cuptor începe cu temperaturi mai ridicate decât cele specifice, în special în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitățile de ploi vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval în majoritatea regiunilor, dar cu posibilitatea unui ușor excedent în extremitatea de nord a țării.

Vezi și: Vine factura de la alegerile europarlamentare! Moneda euro se prăbușește! Ce valoare are pe 10 iunie

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult