- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo vineri, sâmbătă și duminică. ANM anunță scăderi de temperaturi și furtuni

10 Aug, 15:17 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la ANM au actualizat prognoza meteo pentru următoarele zile. Vremea se răcește semnificativ în mare parte a țării.
Meteo vineri, sâmbătă și duminică. ANM anunță scăderi de temperaturi și furtuni

La noapte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări și doar cu totul izolat ploi slabe de scurtă durată, cu probabilitate mai mare în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor situa între 8 și 17 grade, mai ridicate pe litoral și în deltă, până spre 19…20 de grade. Pe suprafețe mici se va forma ceață, cu precădere în centrul țării, anunță ANM.

În București, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 14…16 grade.

Meteo vineri

Vremea va fi în continuare răcoroasă, mai ales dimineața și noaptea, în nord, centru și vest, iar în restul țării vor fi valori termice diurne apropiate de normele perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, iar cele minime între 8 și 17 grade, ușor mai ridicate pe litoral și în deltă. Cerul va fi variabil, iar cu precădere după-amiaza și seara, local vor fi înnorări temporare și averse în zonele montane și submontane, pe arii restrânse în nord, centru și est și doar izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, Moldova și sudul Banatului. În depresiuni, în a doua parte a nopții, izolat se va forma ceață.

În București, vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor fi apropiate de normele perioadei. Temperatura maximă se va situa în jurul a 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza când vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat.

Meteo
Meteo

Ai mai putea citi și: România, printre țările cu cel mai mare potențial de energie solară din Europa. Peste 50% va fi furnizată de panourile fotovoltaice de pe acoperișuri până în 2030

Meteo sâmbătă

Valorile de temperatură, comparabile cu cele din intervalul precedent, vor caracteriza o vreme răcoroasă în vest, centru și nord, precum și la munte, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza mai ales la munte și izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 17 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 6 grade și mai ridicate pe litoral și în deltă, spre 20 de grade. Izolat se va forma ceață.

În București, vremea se va menține predominant frumoasă, cu valori termice în jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, trecător cu înnorări și condiții de ploaie slabă, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

Meteo duminică

Valorile termice vor crește ușor și se vor situa în jurul celor specifice perioadei în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza la munte, unde cu totul izolat vor fi ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 21 de grade.

În București, vremea va fi frumoasă și călduroasă. Cerul va fi variabil ziua și senin noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 16 grade.

Vezi și: 1,1 miliarde de euro pentru românii care vor panouri fotovoltaice şi eficientizare energetică. Marcel Ciolacu: „Asta înseamnă să faci un plan în care să ții cont de necesitățile oamenilor”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult