- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru 1 mai. Când revine valul de frig în România

25 Apr, 16:05 • Bumbeneci Diana
Urmează o nouă minivacanță pentru români, motiv pentru care aceștia și-au pregătit deja concediile. Meteorologii anunță cum va fi vremea în aceste zile.
Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru 1 mai. Când revine valul de frig în România

Plouă abundent în mai multe zone din țară. Meteorologii au emis și o informare meteo de ploi și spun că temperaturile vor scădea în orele următoare, iar la munte va ninge. Iată cum va fi vremea pe 1 mai și în zilele de weekend. Florinela Georgescu, meteorolog ANM, a explicat la Antena 3 CNN cum va fi vremea în perioada următoare.

Meteo 1 mai

„Să începem cu partea bună, respectiv cu faptul că sâmbătă, duminică și luni vremea se va încălzi treptat, probabil maximele cele mai scăzute vor fi sâmbătă, între 14 și 17 grade, după care vor fi în creștere, și luni așteptăm, după amiază, temperaturi la nivelul țării între 17 și 23 de grade. Cele mai coborâte valori vor fi în partea de nord a țării dar și în zona litoralului. Cele mai ridicate desigur că vor fi în sud și în sud-vest.

Și ca aspect vremea va fi mai bună decât astăzi sau mâine pentru că posibil ca sâmbătă să fie foarte puține precipitații, duminică mai mult la munte, iar luni doar pe partea de sud-vest a țării, adică în sudul Banatului, în Oltenia, restul țării fiind cu o vreme general bună.

Pe litoral mai puțin probabil să fie ploi, dar temperaturile vor fi totuși destul de scăzute. Nu mai mult de 14…17 grade în aceste zile de minivacanță”, a explicat meteorologul.

Te mai poate interesa: Pachetele cu 25 de kilograme de alimente de la Guvern ajung la români. Cum riști să nu le primești

meteo mai
meteo mai

Așadar, vremea va fi bună zilele următoare, însă nu scăpăm de frig și ploi.

„Scăpăm pentru câteva zile doar, pentru că, din păcate, semnalul pe care îl avem acum este că s-ar putea să rămânem cu temperaturile similare, pe care le vom avea la sfârșitul acestei săptămâni, cam pe tot parcursul săptămânii următoare. Sperăm într-o încălzire mai importantă în a doua parte a lunii mai”, a mai spus Florinela Georgescu la Antena 3 CNN.

Ai mai putea citi și: Lux și opulență! O singură parcelă de nisip a fost vândută cu 32 de milioane de dolari

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult