- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Metrorex face angajări! Compania de transport caută muncitori necalificați. Ce condiții trebuie să îndeplinești

06 May, 16:04 • Constantin Cristina
Metrorex este în criză de personal, așa că are nevoie urgent de muncitori necalificați în această perioadă. Iată ce condiții trebuie să îndeplinești.
Metrorex face angajări! Compania de transport caută muncitori necalificați. Ce condiții trebuie să îndeplinești

Metrorex a dat startul angajărilor! Compania de transport se află în criză de personal și caută în această perioadă muncitori necalificați, a informat wall-street.ro.

Compania a publicat și pe site-ul oficial mai multe anunțuri de angajare și sunt așteptate cât mai multe CV-uri de la candidați.

Vezi și: Bătaie pe postul de mecanic la Metrorex. Candidați prinși că au dat șpagă 7.500 de euro pentru a ocupa postul

Metrorex face angajări! Compania de transport caută muncitori necalificați

Metrorex pune la bătaie cinci posturi de muncitori necalificați pentru activitatea de deservire a dormitoarelor – Depoul Exploatare TEM – Direcția Exploatare.

Înscrierile se fac la Registratura Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, bd. Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, poarta A, în perioada: 05 mai 2023, ora 9.00 – 18 mai 2023, ora 14.00. Selecția dosarelor de concurs se realizează în perioada: 19 – 23 mai, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 26 mai 2023.

Candidații vor susține și o proba scrisă, tip sinteză, cu durata de 2 ore, pe 29 mai 2023, la ora 12.00. Nota minima de admitere este 7.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești:

  • să fie absolvenți de liceu;
  • să aibă vechime de minim 1 an în domeniul Prestări Servicii de Curățenie;
  • recomandare/recomandări din partea angajatorului/angajatorilor din care să rezulte experiența de minim 1 an în domeniul Prestări Servicii de Curățenie.
Metrorex
Metrorex

 

Documente necesare pentru înscriere:

  • cererea de înscriere la concurs (model afișat pe site-ul societății, www.metrorex.ro, secțiunea Cariera);
  • depunerea cererii de înscriere la concurs reprezintă acordul candidatului privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora;
  • carte de identitate sau orice alt document care atestă identitatea, potrivit legii, aflat în termen de valabilitate;
  • documente care să ateste absolvirea liceului;
  • documente prin care se face dovada experienței de minim 1 an în domeniul Prestări Servicii de Curățenie și recomandare/recomandări din partea angajatorilor din care să rezulte experiența în acest domeniu;
  • adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată de medicul de familie sau de către unități sanitare abilitate cu maxim 6 luni înainte de data concursului;

Alte articole: Metrorex implementează noi servicii de încărcare a cardurilor. Unde și când se va putea face acest lucru. Magistrala 4 lăsată la o parte