- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ministerul Familiei organizează tabere gratuite pentru studenți. Natalia Intotero: „Avem peste 15.000 de locuri disponibile”

02 May, 15:40 • Fundeanu Madalina
Tabere gratuite pentru studenți în 2024. Mesaj de la ministrul Familiei, cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului.
Ministerul Familiei organizează tabere gratuite pentru studenți. Natalia Intotero: „Avem peste 15.000 de locuri disponibile”

În acest an sunt disponibile peste 15.000 de locuri în tabere pentru studenți. Anunțul a fost făcut de ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, informează Antena 3 CNN.

Tabere gratuite pentru studenți în 2024. Mesaj de la ministrul Familiei, cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului

„Primul lucru pe care îl observ când lucrez cu tinerii este motivația puternică de a veni cu soluții simple și inovatoare la problemele cu care ne confruntăm cu toții, fie în societate sau administrație, fie la locul de muncă sau în diverse situații de viață. Campania Fărăbariere mi-a demonstrat asta.

Tinerii ajută tineri. Meritați toată aprecierea și tot sprijinul meu pentru că sunteți cei care pot aduce schimbarea”, a anunțat ministrul într-un mesaj adresat tinerilor.

Ai mai putea fi interesat de: A fost construită prima bancă de alimente din România, în Sectorul 6. Cum arată și când va putea fi folosită

tabere
tabere studenți

Natalia Intotero vine cu vești bune pentru studenți și anunță că în acest an vor fi disponibile 15.000 de locuri în tabere pentru tineri și copii.

„Anul acesta avem peste 15.000 de locuri în tabere – 6.000 locuri în tabere pentru studenți, 4.000 de locuri pentru tinerii cu dizabilități, olimpici, tineri proveniți din familii monoparentale și din medii defavorizate, copii orfani cu vârsta între 14 și 18 ani, în cadrul cărora sunt învățați principalele deprinderi de viață.

De asemenea, în parteneriat cu Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, cu sprijinul Direcțiilor Județene de Tineret și Sport și al Patriarhiei Române, organizăm în acest an cea de-a XV-a ediție a Programului de Tabere „ARC 2024” unde vor participa copii din Diaspora și comunitățile istorice”, a mai transmis Natalia Intotero.

Ministrul Familiei a amintit și de concursul naţional de proiecte de tineret și studenți, de creditele Family Start și Student Invest, dar și de programul FIV, „program ce ne dorim să fie deblocat și să demareze cât mai repede”.

Mai mult de atât, în această perioadă, Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, organizează etapele de selecție dosare, interviu și dezbatere finală pentru selecția celor doi delegați de tineret din cadrul Proiectului „Delegat de Tineret la Națiunile Unite”, sesiunea 2024-2025.

În plus, conform ministrului, Ploiești – Capitala Tineretului din România 2024 este despre tineri, despre proiecte, despre nevoile tinerilor și despre a construi împreună pentru generațiile viitoare.

Vezi mai multe știri despre: Ce destinații din țară vor alege românii de Paște? Brașovul și Sibiul sunt din nou în topul destinațiilor preferate